Intel HD Graphics panel yok!

bugraertas

Centipat
Konudan da anlayacaginiz uzere 1 ay once masaustune sag tikladigimda Intel HD Graphics panel geliyordu, bilgisayara format attim tum suruculeri yukledim sorunsuz. Ama Intel grafik paneli yok. Sag tikladigimda cikmiyor. Microsoft Store'den Intel grafik panelini yukledim o da calismiyor diyelim renk doygunlugunu arttiracağım, arttiriyorum. Uygula diyorum fakat calismiyor. İslemcim i7 7700 HQ entegre grafik kartim ise Intel HD Graphics 630.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fenerlimühendis benim bilgisayarda disk 100% olma sorunundan format yedi yine 100% falan olur mu indirmemin sakıncası var mı? + (bende mesaj göndermek istiyorum birkaç sıkıntım var yeniyim nasıl göndereceğimi bilmiyorum nereden gönderebilirim)

Başkan muhtemelen sadece driver yükledin, şöyle düşün. RX570'i Windows günceller ise masaüstüne AMD kontrol paneli düşmüyor, kendin gidip AMD sitesinden crimson indirirsen panel ve driver gelir.

Yapman gereken Intel driver'ı kaldırman ve tekrar siteden indirmek.

Disk %100 sorunu korsan lisanslamadan ve HDD olan sisteme Windows 10 kurmaktan olur. Sürücüler böyle bir soruna sebep olmaz.
surucunun son surumunu yukledim zaten su anda sonra surumunu kullaniyorum intel degil tum suruculerin arama kismina yaziyorum cikmiyor dedigim gibi format sonrasi oldu
Sürücüleri kendi sitelerinden mi yükledin Windows Update ya da 3. parti driver booster ile falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…