Magic_Lord Hectopat Katılım 27 Şubat 2014 Mesajlar 604 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2016 #1 İntel HD Graphics'de RAM nasıl yükseltebilirim ? Rehberi izledim fakat benim BİOS'um öyle olmadığı için pek bir şey anlamadım. Advanced'a girdiğimde 3 seçenek var. Battery Beep, Legacy Mode diğerinin ismini hatırlamıyorum. Nasıl yapabilirim ?
İntel HD Graphics'de RAM nasıl yükseltebilirim ? Rehberi izledim fakat benim BİOS'um öyle olmadığı için pek bir şey anlamadım. Advanced'a girdiğimde 3 seçenek var. Battery Beep, Legacy Mode diğerinin ismini hatırlamıyorum. Nasıl yapabilirim ?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Şubat 2016 #2 Intel HD Graphics RAM Yükseltme Rehberi - Technopat
Magic_Lord Hectopat Katılım 27 Şubat 2014 Mesajlar 604 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2016 #3 JaroxJamaica dedi: Intel HD Graphics RAM Yükseltme Rehberi - Technopat Genişletmek için tıkla... Cevabınıza çok geç baktığım için özür dilerim. Ben Bios'a girdiğim de aynı ayarlar çıkmıyor. Bios'umu yeni güncelledim fakat eski olabilir.
JaroxJamaica dedi: Intel HD Graphics RAM Yükseltme Rehberi - Technopat Genişletmek için tıkla... Cevabınıza çok geç baktığım için özür dilerim. Ben Bios'a girdiğim de aynı ayarlar çıkmıyor. Bios'umu yeni güncelledim fakat eski olabilir.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.025 Çözümler 86 10 Şubat 2016 #4 Videodaki masaüstü, dizüstülerin birçoğunun BIOS'unda aradığın seçenekler bulunmuyor. Opsiyon sunulmamışsa yapabileceğin birşey yok.
Videodaki masaüstü, dizüstülerin birçoğunun BIOS'unda aradığın seçenekler bulunmuyor. Opsiyon sunulmamışsa yapabileceğin birşey yok.
atakan7474 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mart 2015 Mesajlar 3.635 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2016 #5 Belleği yükseltmen sana büyük bir performans artışı sağlamayacaktır bunu belirtiyim. Bende HD4600 var VRAM kullanımını otomatik ayarlıyor genelde.
Belleği yükseltmen sana büyük bir performans artışı sağlamayacaktır bunu belirtiyim. Bende HD4600 var VRAM kullanımını otomatik ayarlıyor genelde.
Magic_Lord Hectopat Katılım 27 Şubat 2014 Mesajlar 604 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2016 #6 Siyah Martı dedi: Videodaki masaüstü, dizüstülerin birçoğunun BIOS'unda aradığın seçenekler bulunmuyor. Opsiyon sunulmamışsa yapabileceğin birşey yok. Genişletmek için tıkla... atakan7474 dedi: Belleği yükseltmen sana büyük bir performans artışı sağlamayacaktır bunu belirtiyim. Bende HD4600 var VRAM kullanımını otomatik ayarlıyor genelde. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum. Az da olsa bi artış olur diye denemek istemiştim ama oda olmuyorsa yapabileceğim bir şey yok.
Siyah Martı dedi: Videodaki masaüstü, dizüstülerin birçoğunun BIOS'unda aradığın seçenekler bulunmuyor. Opsiyon sunulmamışsa yapabileceğin birşey yok. Genişletmek için tıkla... atakan7474 dedi: Belleği yükseltmen sana büyük bir performans artışı sağlamayacaktır bunu belirtiyim. Bende HD4600 var VRAM kullanımını otomatik ayarlıyor genelde. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum. Az da olsa bi artış olur diye denemek istemiştim ama oda olmuyorsa yapabileceğim bir şey yok.
atakan7474 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mart 2015 Mesajlar 3.635 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2016 #7 Otomatik ayarlıyor genelde dediğim gibi ama performans artışı sağlamayacaktır dediğim gibi.