S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 15 Mart 2020 #1 Windows 7'de nasıl (ilk nesil, numara vs yok) HD Graphics'in VRAM boyutunu arttırırım?
bilirzafer Kilopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 219 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Meslek?? 15 Mart 2020 #2 Eğer DDR üzerimden ram takviyesi istiyorsan bios ğzerinden olur. Tabi anakart ve tümleşik ekran kartın bunca izin veriyorsa normal anakartlarda (desktop) bu mümkün cihazın modelini atarsan yardımcı olacak birileri olur. Artı 0 Eksi
Eğer DDR üzerimden ram takviyesi istiyorsan bios ğzerinden olur. Tabi anakart ve tümleşik ekran kartın bunca izin veriyorsa normal anakartlarda (desktop) bu mümkün cihazın modelini atarsan yardımcı olacak birileri olur.
55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 15 Mart 2020 #3 SaviorAngel™ dedi: Windows 7'de nasıl (ilk nesil, numara vs yok) HD Graphics'in VRAM boyutunu arttırırım? Genişletmek için tıkla... İlk nesil ise VRAM arttırman pek çare olmaz. Bende 1.5GB verilmişti yine de CS:GO bile oynatmadı. Artı 0 Eksi
SaviorAngel™ dedi: Windows 7'de nasıl (ilk nesil, numara vs yok) HD Graphics'in VRAM boyutunu arttırırım? Genişletmek için tıkla... İlk nesil ise VRAM arttırman pek çare olmaz. Bende 1.5GB verilmişti yine de CS:GO bile oynatmadı.
KS KS S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 15 Mart 2020 #4 bilirzafer dedi: cihazın modelini atarsan yardımcı olacak birileri olur. Genişletmek için tıkla... OEM anakart var, sabahtan beri onunla uğraşıyorum, modeli belli değil . 55superx dedi: İlk nesil ise VRAM arttırman pek çare olmaz. Genişletmek için tıkla... Amacım çare olması değil, sahibine az da olsa biraz hızlandırılmış şekilde vermek istiyorum bilgisayarı. Artı 0 Eksi
bilirzafer dedi: cihazın modelini atarsan yardımcı olacak birileri olur. Genişletmek için tıkla... OEM anakart var, sabahtan beri onunla uğraşıyorum, modeli belli değil . 55superx dedi: İlk nesil ise VRAM arttırman pek çare olmaz. Genişletmek için tıkla... Amacım çare olması değil, sahibine az da olsa biraz hızlandırılmış şekilde vermek istiyorum bilgisayarı.
bilirzafer Kilopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 219 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Meslek?? 15 Mart 2020 #5 Laptop un markası ne peki?? Artı 0 Eksi
KS KS S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 15 Mart 2020 #6 bilirzafer dedi: Laptop'un markası ne peki?? Genişletmek için tıkla... Toplama bir masaüstü, dizüstü değil. Artı 0 Eksi
bilirzafer dedi: Laptop'un markası ne peki?? Genişletmek için tıkla... Toplama bir masaüstü, dizüstü değil.
bilirzafer Kilopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 219 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Meslek?? 15 Mart 2020 #7 AIDA64 Extreme Edition ile anakart bilginize bakabilirsiniz. Bu videoyu incele istersen. Artı 0 Eksi
KS KS S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 15 Mart 2020 #8 bilirzafer dedi: AIDA64 Extreme Edition ile anakart bilginize bakabilirsiniz. Bu videoyu incele istersen. Genişletmek için tıkla... O kadarını bende biliyorum fakat adı yok, Unknown 5-Series Motherboard diyor. Artı 0 Eksi
bilirzafer dedi: AIDA64 Extreme Edition ile anakart bilginize bakabilirsiniz. Bu videoyu incele istersen. Genişletmek için tıkla... O kadarını bende biliyorum fakat adı yok, Unknown 5-Series Motherboard diyor.