Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #11 acres dedi: H610M S2H DDR4 (rev. 1.0) Support | Motherboard - GIGABYTE Global buradan chipsetin son sürümünü yükleyinin kurun. Genişletmek için tıkla... Yükledim çalıştıyorum ama bir şey olmuyor hocam. Yeniden başlatmamı gerekli yükledikten sonra veya başka bir şey mi?
acres dedi: H610M S2H DDR4 (rev. 1.0) Support | Motherboard - GIGABYTE Global buradan chipsetin son sürümünü yükleyinin kurun. Genişletmek için tıkla... Yükledim çalıştıyorum ama bir şey olmuyor hocam. Yeniden başlatmamı gerekli yükledikten sonra veya başka bir şey mi?
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 1 Nisan 2023 #12 Zyplux dedi: Yükledim çalıştıyorum ama bir şey olmuyor hocam. Yeniden başlatmamı gerekli yükledikten sonra veya başka bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Ne olmasını bekliyorsunuz sorması ayıptır ?
Zyplux dedi: Yükledim çalıştıyorum ama bir şey olmuyor hocam. Yeniden başlatmamı gerekli yükledikten sonra veya başka bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Ne olmasını bekliyorsunuz sorması ayıptır ?
A acres Picopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #13 Zyplux dedi: Yükledim çalıştıyorum ama bir şey olmuyor hocam. Yeniden başlatmamı gerekli yükledikten sonra veya başka bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'ni açıp SS atar mısınız?
Zyplux dedi: Yükledim çalıştıyorum ama bir şey olmuyor hocam. Yeniden başlatmamı gerekli yükledikten sonra veya başka bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'ni açıp SS atar mısınız?
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #14 Falsey dedi: Ne olmasını bekliyorsunuz sorması ayıptır? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk PC'yi aldığımda ekran kartının driverı yanında onunda driver tarzı bir şeyi yüklenmişti. Falsey dedi: Ne olmasını bekliyorsunuz sorması ayıptır? Genişletmek için tıkla... Yüklü olmayınca problem yaratmıyorsa gerek yok o zaman şart mı yüklü olması. Son düzenleme: 1 Nisan 2023
Falsey dedi: Ne olmasını bekliyorsunuz sorması ayıptır? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk PC'yi aldığımda ekran kartının driverı yanında onunda driver tarzı bir şeyi yüklenmişti. Falsey dedi: Ne olmasını bekliyorsunuz sorması ayıptır? Genişletmek için tıkla... Yüklü olmayınca problem yaratmıyorsa gerek yok o zaman şart mı yüklü olması.
A acres Picopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #15 Zyplux dedi: Hocam ilk PC'yi aldığımda ekran kartının driverı yanında onunda driver tarzı bir şeyi yüklenmişti. Yüklü olmayınca problem yaratmıyorsa gerek yok o zaman şart mı yüklü olması. Genişletmek için tıkla... Şart değil ama yüklemeniz daha iyi olur. Siz Aygıt Yöneticisi'nden SS atar mısınız?
Zyplux dedi: Hocam ilk PC'yi aldığımda ekran kartının driverı yanında onunda driver tarzı bir şeyi yüklenmişti. Yüklü olmayınca problem yaratmıyorsa gerek yok o zaman şart mı yüklü olması. Genişletmek için tıkla... Şart değil ama yüklemeniz daha iyi olur. Siz Aygıt Yöneticisi'nden SS atar mısınız?
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #16 acres dedi: Şart değil ama yüklemeniz daha iyi olur. Siz Aygıt Yöneticisi'nden SS atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hangi kısmını SS atayım hocam.
acres dedi: Şart değil ama yüklemeniz daha iyi olur. Siz Aygıt Yöneticisi'nden SS atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hangi kısmını SS atayım hocam.
A acres Picopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #17 Zyplux dedi: Hangi kısmını SS atayım hocam. Genişletmek için tıkla... aygıt yöneticisini tamamen atın.
Zyplux dedi: Hangi kısmını SS atayım hocam. Genişletmek için tıkla... aygıt yöneticisini tamamen atın.
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #18 acres dedi: Aygıt Yöneticisi'ni tamamen atın. Genişletmek için tıkla... 2 tane bilinmeyen aygıt vardı sildim onları bir şey olur mu hocam.
acres dedi: Aygıt Yöneticisi'ni tamamen atın. Genişletmek için tıkla... 2 tane bilinmeyen aygıt vardı sildim onları bir şey olur mu hocam.
A acres Picopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #19 Zyplux dedi: Eki Görüntüle 1723109 2 tane bilinmeyen aygıt vardı sildim onları bir şey olur mu hocam. Genişletmek için tıkla... Zyplux dedi: Eki Görüntüle 1723109 2 tane bilinmeyen aygıt vardı sildim onları bir şey olur mu hocam. Genişletmek için tıkla... Chipseti yüklemediniz mi? Bir şey olmaz.
Zyplux dedi: Eki Görüntüle 1723109 2 tane bilinmeyen aygıt vardı sildim onları bir şey olur mu hocam. Genişletmek için tıkla... Zyplux dedi: Eki Görüntüle 1723109 2 tane bilinmeyen aygıt vardı sildim onları bir şey olur mu hocam. Genişletmek için tıkla... Chipseti yüklemediniz mi? Bir şey olmaz.
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #20 acres dedi: Chipseti yüklemediniz mi? Bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Chipseti yükledim açtım bir şey hızlıca açılıyor kapanıyor.
acres dedi: Chipseti yüklemediniz mi? Bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Chipseti yükledim açtım bir şey hızlıca açılıyor kapanıyor.