Arkadaşlar merhaba. Ben yeni sistem topladım, ve parçaları bugün birleştirdim. Gayet dikkatli bir şekilde her şeyi taktım ama bilgisayar açılmadı. Sonra anakartın üstündeki power switchleri kısa devre ettim gene hiçbir şey olmadı. Sonra PSU'dan şüphelendim PSU'yu da kısa devre ettim o çalıştı. Sonra avometreden uçlarına baktım, hepsinde de çıkış var. BIOS resetledim onca şey denedim ama nafile. Şu an ne yapacağımı şaşırdım, lütfen yardımcı olun.
Bu arada ilk önce anakart arızalı diye gittim degiştirdim. Yeni olanı taktım gene aynı, power tuşuna basıyorum hiç tepki vermiyor. Neden olabilir? Lütfen yardım edin.
Sistemim.
Şaka bi yana gerçekten sorun RAM bence.
Sistemi Vatandan falan aldıysan kasayla beraber götür orda kendileri uğraşsın sistem toplarken bende de aynısı olmuştu sonra amaan o kadar para veriyoruz kendileri yapsın dedim.
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Ama ramler takılı ve sıfır ram.
Ayrıyeten power dügmesine basdıgım an hiç tepki vermiyor fanlar dönmüyor bile.
Boş boş anakart bana ben anakarta bakıyorum.
Bagladım kardeşim hatta power dügmesi arızalıdır diye tornavida yardımıyla kısa devre ettirdim ama nafile. Şuan ki şüphem anakart mı arızalı yani yeni degiştirdim gene arızalı çıkarmıki.
Bagladım kardeşim hatta power dügmesi arızalıdır diye tornavida yardımıyla kısa devre ettirdim ama nafile. Şuan ki şüphem anakart mı arızalı yani yeni degiştirdim gene arızalı çıkarmıki.