Intel i3 6100 GTX 950 Sistem Kulaklık ve USB Bağlantı Kopma Sorunu

E

Emirhan Güngör

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar hemen konuya geçiyorum topladığım bilgisayarın bileşenleri;
  • ASUS Strix GTX 950 2 GB
  • 16 GB Kingston HyperX 2400 MHz
  • ASUS Z170-A Anakart
  • Intel i3 6100 3.7 GHz
  • Samgun 750 EVO 120 GB
  • Zalman Z3 Plus
Sorunları ise şunlar;
Bazı uygulamaları açtığımda mesela Steam'i, SS Siberia 150 kulaklığımın bağlantısı kopuyor. Ses 2-3 saniyeliğine monitörden geliyor ve bağlantı geri geliyor.

Bazen PC'ye flash bellek taktığımda ya da farklı bir USB bağlantısı taktığımda tüm USB aygıtlarının bağlantısı 2-3 saniyeliğine kopuyor ve geri geliyor.

Son günlerde ise kasamın restart tuşu çalışmamaya başladı, anakartın bağlantısına baktım bir sorun gözükmüyor ama yine de çalışmıyor.

Son olarak ise bu pek sorun sayılmaz ama nedenini bilmek istiyorum, 2 GB'lık ekran kartım Windows 10'da 10 GB olarak gözüküyor.

Yardımcı olursanız minnettar olurum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciniz overclock desteklemiyor. B150 ve ya H110 gibi çipsetlere de bakabilirdiniz. Özel bir sebebi olabilir diye sormuştum. Alırken gereksiz fazla para verdiğinizi biliyor muydunuz ?

Emirhan Güngör, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı