Intel i3 ve GT420 Sistem Tüm Oyunları Yüksek Ayarlarda Oynatır mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam adresi alabilir miyiz? Technopat ailesi olarak bir ziyaret edelim. Kafasına GT630'la vuralım. Fanları kafasında döndürelim. Böylede olmaz ki ya. Hiç mi vicdan yok. İade edin. Hakkınızı arayın. Polise gidin gerekirse. Bu küçük esnaf öyle tüketici hakkı falan tanımaz. İşte ben bu yüzden bilgisayar dükkanı açmam. Bir formata 40 TL falan alıyorlar zaten... Son olarak hakkınızı muhakkak arayın.

Bu seferki bakkal değil, sanki kasap . Adam harbiden iyi kazıkçı çıkmış .

Tanıdığı manıdığı bırak. Bu bakalların en iyisi bile işe yaramaz kafanı bulandırır. Önce elindekini edebiliyorsan iade et, sonra bütçeni ve kullanım amacını belirterek yeni konu aç oradan sana öneri yapalım git Vatan Bilgisayar'dan toplat mis gibi kullan ondan sonra.

Bu bakkallar varya bizim burda 4 tane var. Geçen bakkal amcanın oğlu şu verilen tabletlerden birini tamir etmeye çalışıyordu. Tabletin ekranını sökerken çatlattı. Sonra ben yapmadım diyip işin içinden çıktı. Demekki bu bakkalcılık babadan oğula geçiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…