Intel i5 10210U ekran kartı sürücüsünü kaldırdım tekrar yükleyemiyorum!

Acer Swift 3 - Intel i5 10210U diye biliyorum. Nvidia sürücüsü vardı onu da kaldırdım. Acer sitesinden indirdiğim dosyada sürücüyü yüklemek için bir dosya bulunmuyor. Evet bilgisayarı açtığımda kuruluydu Windows.
Aygıt yöneticisinde iki grafik bağdaştırıcı da ünlem işareti ile gözüküyor değil mi?
Şimdi sizin Acer'in sitesinden indirdiğiniz Nvidia kart için olan. Dahili kartın sürücüsünü yüklemek için aygıt yöneticisinde intel olan grafik bağdaştırıcısını çift tıklayın ve sürücü sekmesinde sürücü yükle ya da güncellleştir yazan seçeneği seçin. Bu işe yaramazsa internette grafik kartının tam adını arayıp Intel'in sitesinden indirmeniz lazım. Kafanız karışmış olabilir. Aygıt yöneticisinden ekran resmi atın biz de bakalım.

Edit: Yazım hatası.
 
Son düzenleme:
Her çözümü formatla bulamayız. Bilgisayardan anlamayan babalar gibi direk format diye atlıyorsunuz.
Lütfen düzgün cevap ver o zaman.
hayır format atmak istemiyorum aslında direk çözebilsem çok iyi olurdu. müşteri hizmetleri de gidip format attırın dedi. garantisini bozmaz değil mi?
Ben bu konuda sorumluluk almayayım siz yönetici etiketleyin yardımcı olur.
 
Aygıt yöneticisinde iki grafik bağdaştırıcı da ünlem işareti ile gözüküyor değil mi?
Şimdi sizin Acer'in sitesinden indirdiğiniz NVIDIA kart için olan. Dahili kartın sürücüsünü yüklemek için aygıt yöneticisinde Intel olan grafik bağdaştırıcısını çift tıklayın ve sürücğ sekmesinde sürücü yükle ya da güncellleştir yazan seçeneği seçin. Bu işe yaramazsa internette grafik kartının tam adını arayıp Intel'in sitesinden indirmeniz lazım. Kafanız karışmış olabilir. Aygıt yöneticisinden ekran resmi atın biz de bakalım.

Hayır tamamen yok oldular kaldırınca. Gözükmüyor hiçbiri. Acer sitesinde iki tane sürücü dosyası indirdim biri Intel biri NVIDIA. NVIDIA olanda setup dosyası var ama intelinkinde yok. Intel sürücüyü yükleyecek bir şey bulamıyorum
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yapmanız gerektiğini anlatayım. Display Driver Uninstaller (DDU) Şurdan DDU adlı programı indirin. Sürücüleri silmeden önce internetten Intel ve Nvidia'nın sürücülerini indirin. Ardından içindeki rehberi takip ederek Intel ve Nvidia'nın sürücülerini silin. Sonra indirdiğiniz sürücüleri kurun. Olmaz ise @Lord Raiden ile beni etiketleyin.
 
Çok biliyorsan git yardımcı ol, şurada 900 saniyem kaldı yine ban yemek istemiyorum, o kadar soruna yardımcı olmuş insan elbette senden iyi bilir.
Arkadaşım sen kenara çekil önce bir.
Sorunu çözmeye yönelik hiçbir fikrin olmadığı gibi ortalığı kirletiyorsun. Gördüğün üzere yardımcı olmaya çalışanlar var boşu boşuna ortalığı kirletme.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı