Intel i5 10600 yüksek sıcaklık

Çok teşekkür ederim hızlı cevaplarınız için. O halde stok fan’ın değişmesi gerekli. Uygun fiyatlı ancak parasını hak eden hava soğutucu önerilerinizi alabilirim. Stok fanın bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. Kötü demişlerdi ama rezaletmiş.

T6 ultra+arctic MX4 termal macun alıp sürün.
Kasa Cougar MX350 mesh 700W 80+

Hocam yazmış.

Kusura bakmayın.
Görmemişim.

Uygun fiyat kişiye göre değişir ama üstteki arkadaşların dediği gibi T6 Ultra ile Arctic MX-4 alabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim hızlı cevaplarınız için. O halde stok fan’ın değişmesi gerekli. Uygun fiyatlı ancak parasını hak eden hava soğutucu önerilerinizi alabilirim. Stok fanın bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. Kötü demişlerdi ama rezaletmiş.
Bu var hocam ayıp ettiniz rezalet ne demek?

400-500’e kadar çıkabilirim ancak daha uygunu olursa da olabilir. Çoğu üründe fiyattan çok pwrformans daha ön plansa olabiliyor.

T6 Ultra + Arctic MX4 güzel olacaktır bu bütçede fakat kasanızın fan desteğine bakın 16 cm desteklemiyor olabilir. Bütçeniz artarsa Aerocool Cyclon 4F ya da sycthe fuma 2 alabilirsiniz.

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. T6 Ultra ve Arctic MX4 alacağım. Olumlu ve olumsuz herhangi bir gelişmeyi buradan paylaşacağım. İlginiz için yeniden teşekkürler.
Bugün t6 ultra ile mx4 ürünlerin montajını yaptım. Çıkan sonuçlar aşırı farklı.

Öncelikle t6 ultra kule tipi soğutucu alacak arkadaşlar anakart ile bağlantı noktalarınız uyumlu mu diye kontrol etmelisiniz. Soğutucu benim donanımlarıma (ekran kartı ve ramler) çok yakın konumlandı. Zarar vermeden takmak için bütün parçaları söktüm anakartı boşalttım ve soğutucumu öyle monte ettim.
Cyberpunk’ta maksimum işlemci sıcaklığım 69,
bannerlord'ta ise 67 dereceleri gördüm.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı