GhostOps
Picopat
Gerçekten sadece bir tane konudan ikna mı olacağım?
2 arkadaşıma aldırdım attığım sistemi birisi 3 diğeri 1 aydır kullanıyor onlar niye sorunla karşılaşmadı?
1000 tane kart varsa 1 tanesinde sorun çıkıyor bunu da günah keçisi ilan ediyorsunuz.
Ayrıca güncelleme yapınca FPS düşüren, oyun açtırmayan güncellemeleride NVIDIA yapıyor bizzat kendim yaşadım.
Kendim RX560 kullanıp sorun yaşamadım ona ne diyorsunuz?
Cevabınız belli "AMD kart alınmaz sorun çıkarıyor WattMan veriyor"
NVIDIA güncelleme sonrası FPS düşmesi
Dün CoD MW2 Online oynarken 120 ila 140 FPS arası oluyordu. Bugün NVIDIA yeni güncellemesini yaptım ve FPS 90'lara kadar düşüyor, hatta çoğu zaman ana ekranda 20'lere kadar geriliyor. Bir çözümü var mı acaba?www.technopat.net
Çözüldü: 551.52 NVIDIA Game Ready güncellemesinden sonra FPS düşüşü oldu
Merhaba, güncellemeyi bugün indirdim. Sadece RDR 2'de denedim ve bariz FPS düşüşü oldu. Başka yaşayan var mı, önceki sürümlere geçsem düzelir mi?www.technopat.net
GTX 1660 Ti sürücü güncelleme sonrası FPS düşüşü
GeForce Experience'tan ekran kartını GeForce Game Ready 511.79 sürümüne güncelledikten sonra Metro 2033 Redux'ta normalde 100-120 FPS alırken şu anda 70-80 FPS alıyorum. Ddu ile sürücüyü kaldırıp 511.65 sürümünü kurdum fakat yine bir işe yaramadı. Bu sorunun çözümü nedir?forum.pchocasi.com.tr
Güncellemeden Sonra Fps Drop Ve Performans Kaybı
Merhabalar arkadaşlar dün akşam Gigabyte app center de BİOS güncellemesi gelmişti yaptım ve Nvidia ekran kartı güncellemesini yaptım sistem PUBG de 240 fps sabit tutuyordum en baba 200 e kadar düşüyordu o da kıyamet gibi yerlerde Yasnaya Polyanada filan mesela o kadar düşerken şimdi ise 140 fps...forum.pchocasi.com.tr
GeForce Game Ready Driver 551.76 Sürücü Güncellemesi Sonrası FPS Düşüşü
Sizde de var mı bu durum arkadaşlar? RTX 4060 kullanıyorum. 551.76 güncellemesi sonrasında ortalama 20 FPS düştü birçok oyunda.techolay.net
Yeterli mi?
Daha fazla örnek gösteririm fakat AMD sorunlarını aratmak yerine NVIDIA atmışsın ki eski bir kartı 4060 la kıyaslıyorsun.
Ayrıca NVIDIA'nın 2 tane yazılımı var biri oyun biri uygulamalar için.