İntel 14. seri ve 13. seri sorunlu diyorlardı.Örnek vereyim: CS oynuyorum Spotify acık arkada oyun bir anda donuyor ve bastım W tuşu 10 saniye sonra işliyor ve şarkını kendisini tekrarliyor. Her oyunda böyle oluyor.
Sistemim: Intel i5 14400F 4060 Ti 16 GB 32 GB RAM
Bu sorun işlemcilerin ısınması ile ilgili hocam. Ayrıca ilgili sorunlar 13600k, 14600k ve üstü işlemciler için geçerli. Düşük segment işlemcilerde aynı sorun yaşanmıyor.İntel 14. seri ve 13. seri sorunlu diyorlardı.
işlemcim max 60 derece görüyorBu sorun işlemcilerin ısınması ile ilgili hocam. Ayrıca ilgili sorunlar 13600k, 14600k ve üstü işlemciler için geçerli. Düşük segment işlemcilerde aynı sorun yaşanmıyor.
Evet işte bu yüzden sizin sorununuz bu durumla ilgili değil.işlemcim max 60 derece görüyor
ne yapmam gerek benimEvet işte bu yüzden sizin sorununuz bu durumla ilgili değil.
Ne yapmam gerek benim.
Sorun MC de bile oluyor arkadaşlar ne yapmam gerek.
Hocam Windows arama cubuguna DxDiag yazıp açın üstten ekran sekmesine girin orada ekran kartınız gözükmüyor ise monitor kablosunun ekran kartına takılı olduğunu kontrol edin ve driverlari yuklediginizden emin olun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.