O Onur Bey Ziyaretçi 16 Mayıs 2014 #21 Bir, de işlemcinin soğutucusunu ordan alıp, ta öyle fotoğrafını çekerseniz iyi olur yine. Ekran kartı, nda bir sıkıntı yok anakarta bağlayıp, da denemiş yine olmamış.
Bir, de işlemcinin soğutucusunu ordan alıp, ta öyle fotoğrafını çekerseniz iyi olur yine. Ekran kartı, nda bir sıkıntı yok anakarta bağlayıp, da denemiş yine olmamış.
Tuna001 Hectopat Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 223 Makaleler 2 Yer Didim, Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2014 #22 Şükrü TÖNGELCİ dedi: ekran kartı üzerindeki 2 tane yeşil ışık yanıyo mu ? Genişletmek için tıkla... Yanıyor. Güç bağlantısını doğru şekilde yaptım.
Şükrü TÖNGELCİ dedi: ekran kartı üzerindeki 2 tane yeşil ışık yanıyo mu ? Genişletmek için tıkla... Yanıyor. Güç bağlantısını doğru şekilde yaptım.
Tuna001 Hectopat Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 223 Makaleler 2 Yer Didim, Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2014 #24 Stok fan kendinden macunlu gelmiyor muydu zaten? Silinen üye dedi: Tuna kardeşim. işlemciye termal macun sürdünmü. Genişletmek için tıkla...
Stok fan kendinden macunlu gelmiyor muydu zaten? Silinen üye dedi: Tuna kardeşim. işlemciye termal macun sürdünmü. Genişletmek için tıkla...
Şükrü TÖNGELCİ Hectopat Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 51 Yer GİRESUN Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bİlgisayar Uzmanı 16 Mayıs 2014 #25 Arkadaşlar anakart demiş ama sanmam sorun kabloda olabilir. Başka bir kabloyla deneyin. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2014
Tuna001 Hectopat Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 223 Makaleler 2 Yer Didim, Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2014 #27 Silinen üye dedi: Geliyor evet yanında, birde termal macun gelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Kendisi sürülü geldi, bizzat baktım temas yerinde sürülüydü.
Silinen üye dedi: Geliyor evet yanında, birde termal macun gelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Kendisi sürülü geldi, bizzat baktım temas yerinde sürülüydü.
Şükrü TÖNGELCİ Hectopat Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 51 Yer GİRESUN Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bİlgisayar Uzmanı 16 Mayıs 2014 #28 sürm Tuna001 dedi: Stok fan kendinden macunlu gelmiyor muydu zaten? Genişletmek için tıkla... sürmek le gelmek ayrı şeyler arkadaş sana sürdün mü diyor
sürm Tuna001 dedi: Stok fan kendinden macunlu gelmiyor muydu zaten? Genişletmek için tıkla... sürmek le gelmek ayrı şeyler arkadaş sana sürdün mü diyor
O Onur Bey Ziyaretçi 16 Mayıs 2014 #29 Sen sür kardeşim. Ne olur ne olmaz. Sonra işlemcinin üstünde dağıt onu bi güzel.
Tuna001 Hectopat Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 223 Makaleler 2 Yer Didim, Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2014 #30 Şükrü TÖNGELCİ dedi: sürm sürmek le gelmek ayrı şeyler arkadaş sana sürdün mü diyor Genişletmek için tıkla... Elimde macun yok malesef. Fan ile de gelmedi.
Şükrü TÖNGELCİ dedi: sürm sürmek le gelmek ayrı şeyler arkadaş sana sürdün mü diyor Genişletmek için tıkla... Elimde macun yok malesef. Fan ile de gelmedi.