60'a sabitleyip 50'e düşünce kötü oluyor ya hocam, hiç yaşamadınız mı? Oyunda optimizasyon sıkıntısı var herhalde.@Silinen üye Ekran kartı ile daha çok alakalı bir durum, 10 FPS mi derdin?
Drop oluyor herhalde. Sisin içinden geçtikten sonra FPS bir anda düşüp yükseliyor. Bazı mekanlara girerken de aynısı var. Oyun Battlefield 1 bu arada. Zaten bu Battlefield 1'in oynanış, hikaye ve grafik dışında hiç bir şeyini beğenmedim şahsen. Darboğaz da görmüyorum. Oyunun haritalarında optimizasyon sıkıntısı var.Patlama sahneleri ekran kartlarının tümünü etkiliyor zaten ani düşüşler yaşatıyor.
GTA V açar. Yetmez mi ?@BERWAR Bu iki işlemci sis ve patlama sahnelerinde darboğaz yapar mı? Ben sisin içinden geçerken 60'dan 50'e düşüyor. Bunlarda öyle bir şey söz konusu olur mu?![]()
Test lazım 1080 Ti ile. Takılma ve donma olacak mı merak ediyorum.GTA V açar. Yetmez mi ?
R7 1700 ün şöyle bir avantajı var şuanki oyunlar tek çekirdek performansı kullanarak i7 işlemcilerde daha yüksek fps verebiliyor. Tahminimce bi işlemci aldınızmı uzun yıllar upgrade etmeyeceksiniz. İlerleyen yıllarda işlemci gücü yetmeyip darboğaz yaptığında ,(işlemci kullanımı %90 üstüne çıktığında) Ryzenin çoklu çekirdek işlemcileri burada öne çıkacak. Ayrıca ileride oyunlada çoklu çekirdek performansları artabilir. Şu durumda var 10 yıl önce 2 çekirdek ortalamaydı şimdi 4 10 yıl sonrada 8 ortalama olur. Bu yüzden önerim r7 1700
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.