nickimi kedi7
Hectopat
- RAM
- 8 GB
- SSD veya HDD modeli
- 512 GB
- Ekran kartı
- İntel İris Xe
- İşlemci
- i5-1135G7
Sizce tahmini kaç FPS alırım?
Peki Battlefield 1 oynayabilir miyim?Evet iris ile Forza Horizon 3 bile açamazsın ama bu ve benzeri video belleğin az olduğunu söyleyen bir hata alıyorsanız sorunu şöyle çözüyorlar. İntel yada amd den o oyunu destekleyen bir ekran kartının kendisinde olmamasına rağmen driverini yükleyip fake bir şekilde oyunun driver sayesinde oyunu görmesini sağlıyor(aynı şekilde flash belleğin içine de farklı bir yazılım ile ekran kartı olarak görmesi sağlanabiliyor) eğer driverı yüklerken donanımı algılayamaz ve yükleme işlemi tamamlanmazsa intel in yeni çıkarttığı ARC ekran kartı driverini deneyebilirsin. veya ekran kartını device manger dan devre dışı bırakarak yapıyorlar ama ben her 2 yoluda KESİNLİKLE ÖNERMİYORUM.
İntel iris Xe dahili bir grafik kartı olduğu için 2 yöntemle de işlemciye aşırı yüklenip zarar verebilirsin.
Oyun için internetiniz iyiyse GeForce NOW öneririm, ekran kartı olmadan AAA oyunlarda yüksek performans alamazsınız.
Bende de aynı şekilde aldım ancak oynayamıyorum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.