Çözüldü Intel işlemci stok fan ayakları birbirinden ayrılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MugetsuSSD

Decapat
Daha fazla  
İşlemci
İntel i5 4460 CPU 3.20 GHZ
Merhaba.
Intel işlemci stok fanımın ayakları kırık. Bende ayak siparişi verdim ve siparişim bugün geldi. Fakat bu siyah ve beyaz kısımlar birbirinden ayrılmıyor. YouTube'da 2 adet video var fakat nasıl birbirinden ayrıldığını anlatmıyorlar.

Dosya Ekleri

• IMG_20230508_142952.jpg
    IMG_20230508_142952.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20230508_142942.jpg
    IMG_20230508_142942.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 40
Çözüm
Siyah parçayı döndürerek en fazla çıkarabildiğin kadar çıkar sonra da düz tornavidayla o siyah clipsin 2 ucunu hafif kanırtarak kurtar paralel 2 tane siyah yer beyazdaki bir noktaya takılıyor oradan kurtarınca çıkıyor tornavidayla ama hafif yap.
Siyah parçayı döndürerek en fazla çıkarabildiğin kadar çıkar sonra da düz tornavidayla o siyah clipsin 2 ucunu hafif kanırtarak kurtar paralel 2 tane siyah yer beyazdaki bir noktaya takılıyor oradan kurtarınca çıkıyor tornavidayla ama hafif yap.

Çözüm
Teşekkür ederim sorunumu sayenizden çözdüm.

Teşekkür ederim sorunumu sayenizden çözdüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı