Intel işlemciler kalıcı olarak hasar mı alıyor?

Peki hocam birkaç hafta beklesem sizce bu Intel krizine bir çözüm çıkar mı? İlk attığım o Acer modelini gerçekten çok istiyorum.

Çıkmaz hocam sana öyle söyleyeyim adamlar performansı düşürerek çözüm bulmaya çalışıyor işlemciler baştan sıkıntılı.

Peki hocam birkaç hafta beklesem sizce bu Intel krizine bir çözüm çıkar mı? İlk attığım o Acer modelini gerçekten çok istiyorum.

Hocam söylediğim gibi işlemciler donanımsal hasar alıyor, gelecek güncelleme sadece işlemciyi dizginleştirme güncellemesi. Performansı düşecek yani.

Hocam söylediğim gibi işlemciler donanımsal hasar alıyor, gelecek güncelleme sadece işlemciyi dizginleştirme güncellemesi. Performansı düşecek yani.

Ha derseniz ki ben bu bilgisayar için çok heveslendim, yine alın ancak işlemcileri dümdüz bozuk.

Son düzenleme:

Ha derseniz ki ben bu bilgisayar için çok heveslendim, yine alın ancak işlemcileri dümdüz bozuk.
o zaman bu ürünü alıyorum sanırım hocam

ACER Nitro 16 AN16-41 R7 7840HS 32 GB 512 GB SSD Rtx 4070-8 GB Freedos 16" WQXGA 165 Hz Notebook​

O zaman bu ürünü alıyorum sanırım hocam

ACER Nitro 16 AN16-41 R7 7840HS 32 GB 512 GB SSD RTX 4070-8 GB FreeDOS 16" WQXGA 165 Hz Notebook​

Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın.

Nereden bakıyoruz dostum? Pek anlamıyorum da bu işlerden.

Intel'in kendi sitesinden. Sizinkinde pek sorun çıkacağını zannetmiyorum ama dediğim gibi her şey karmakarışık şu an.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı