Intel işlemciler kalıcı olarak hasar mı alıyor?

O adamın videoları pek gerçekçi değil bence Gamepower monitör falan öneriyordu. Ben hiçbir doğru kaynakta görmedim. Tabii yine de AMD daha mantıklı o ayrı konu...

Yakında diğer kanallar da video çeker hocam. Sponsorluk olabilir o konuda bir şey söyleyemem.

Bunu kullanan var mıdır nasıldır? Yorumlarda sorun yaşayanlar olmuş.

Hocam siz en iyisi bu bilgisayarı alın. Eğer RAM kısmında sorun yaşarsanız takviye yaparsınız. Ekstra 5K bütçeniz kalıyor nasıl olsa. 32 GB yapmanız durumunda cihaz cillop gibi olur.

Son düzenleme:
Yakında diğer kanallar da video çeker hocam. Sponsorluk olabilir o konuda bir şey söyleyemem.

Hocam siz en iyisi bu bilgisayarı alın. Eğer RAM kısmında sorun yaşarsanız takviye yaparsınız. Ekstra 5K bütçeniz kalıyor nasıl olsa. 32 GB yapmanız durumunda cihaz cillop gibi olur.

Düşüneceğim sağ olun hocam, başka önerilerede açığım tabii, belki bütçeyi 2-3K geçebilir.

Düşüneceğim sağ olun hocam, başka önerilerede açığım tabii, belki bütçeyi 2-3K geçebilir.
Bu nasıldır hocam

Bu nasıldır hocam.

Kağıt üstünde bu cihaz da güzel gibi. Bende bir cihaz buldum:

@Uchiha Narudo

Son düzenleme:

@Uchiha Narudo

Üstteki ve alttakinin farkı nedir hocam.

Birisinin RAM'i 16 diğeri 64 GB. İlginç bir şekilde Akakçe'de bu cihazları bulamadım. İşlemciler kısmından AMD'yi işaretleyince bu cihazlar çıkmıyor.

Hocam ya bunu alın

https://www.hepsiburada.com/acer-ni...9?magaza=alfatek&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.62.5

Ya da bunu

Hocam 8 GB harici yok maalesef bu segmentte.

Başka seçenek yok gibi hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı