AssasinSO Hectopat Katılım 23 Mart 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2015 #1 Ben bir sislem toplamak istiyorum ama biraz hesaplı sistem istiyorum doğal olarak amd ye yöneldim ama işlemciyi intel i5 istiyorum ve ekran kartını amd almakistiyorum peki bir sorun olur mu bunu öğrenmek istiyorum teşekkürler
Ben bir sislem toplamak istiyorum ama biraz hesaplı sistem istiyorum doğal olarak amd ye yöneldim ama işlemciyi intel i5 istiyorum ve ekran kartını amd almakistiyorum peki bir sorun olur mu bunu öğrenmek istiyorum teşekkürler
S sefa1937 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Kasım 2014 Mesajlar 1.774 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2015 #2 Tabii ki de takabilirsiniz. Hiçbir uyumsuzluk olmaz, bileşenlerden %100 verim alırsınız.
AssasinSO Hectopat Katılım 23 Mart 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2015 #3 Silinen üye dedi: Tabii ki de takabilirsiniz. Hiçbir uyumsuzluk olmaz, bileşenlerden %100 verim alırsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yardım ettiğiniz için
Silinen üye dedi: Tabii ki de takabilirsiniz. Hiçbir uyumsuzluk olmaz, bileşenlerden %100 verim alırsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yardım ettiğiniz için
S sefa1937 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Kasım 2014 Mesajlar 1.774 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2015 #4 Ne demek, bunun için burdayız