LordOfWindows
Picopat
- Ekran kartı
- Geforce 7300SE
- Anakart
- Asus P5VD2-VM
- İşlemci
- Intel Pentium D 3.00GHz
Merhaba, depodan eski bilgisayarımı buldum ve içinde Windows XP kuruluydu, Windows 7 Home Premium kurdum (setup.exe ile) daha sonra Windows 10'a yükseltmek istedim ancak setup.exe'yi açtığımda "setup.exe geçerli bir Win32 değil" hatası aldım. Ben de Rufus üzerinden flash belleğe kurulum hazırlayıp USB'yi boot etmek istedim ancak BIOS'a giremiyorum, logo falan geliyor ASUS yazıyor press del to enter BIOS diyor basıyorum, entering... Diyor sonra monitör no signal oluyor.
PC'yi kapatıp açıp F12 ile boot menuye giriyorum, entering boot menu... Diyor ancak yine no signal oluyor hatta no signal yazısı yanıp sönüyor, Windows 10'u başka nasıl kurabilirim? Veya BIOS'a nasıl girebilirim?
Cihaz eski evet ancak Windows 10 şart, ileride yükseltme yapmayı düşünüyorum, oyun açmasa bile, YouTube, Netflix vb. açılsın istiyorum ve Windows 7 yetersiz kalıyor.
PC'yi kapatıp açıp F12 ile boot menuye giriyorum, entering boot menu... Diyor ancak yine no signal oluyor hatta no signal yazısı yanıp sönüyor, Windows 10'u başka nasıl kurabilirim? Veya BIOS'a nasıl girebilirim?
Cihaz eski evet ancak Windows 10 şart, ileride yükseltme yapmayı düşünüyorum, oyun açmasa bile, YouTube, Netflix vb. açılsın istiyorum ve Windows 7 yetersiz kalıyor.
Son düzenleyen: Moderatör: