Intel Pentium G870 HD Graphics ""bu sistem, yazılımı yükleme gereksinimlerini karşılamıyor" hatası

OuzhanT

Hectopat
Daha fazla  
RAM
4 GB
SSD veya HDD modeli
Seagate 3,5" St500Dm002 500Gb 7200 Rpm Sata3 16Mb
Ekran kartı
Radeon X1550
İşlemci
Intel Pentium G870 3.10Ghz
Merhaba, benim Intel Pentium G870 3.10GHz işlemcim var. Kullandığım işletim sistemi ise Windows 8.1, Windows 7'den Windows 8.1'e geçtikten sonra ilk başlarda gizli aygıtlarda benim kendi ekran kartım olan "ASUS ATI Radeon X1550" ve onun yanında da "Intel HD Graphics" yazıyordu. Şimdi ise ikisi de yazmıyor. Şu an görüntü bağdaştırıcısı olarak "Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı" kullanıyorum. Ekran kartımın sürücüsünün Windows 8.1'de olmadığını biliyorum bu yüzden bari görüntü bağdaştırıcım Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı yerine Intel HD Graphics olsun dedim ama ne zaman Intel HD Graphics sürücüsünü yüklemeye çalışsam "bu sistem, yazılımı yükleme gereksinimlerini karşılamıyor" hatası geliyor. Intel'in otomatik yükleme asistanını da denedim kendim elle kurmayı da denedim ama ikisi de olmuyor. Bunun tek çözümü Windows sürümümü değiştirmek mi?

Hocam bence siz windows 10 u yükleyin zaten büyük ihtimalle sisteminiz karşılıyor.Birde bir sorum olacak sizi windows 8 de tutan nedir?

Hocam bence siz Windows 10'u yükleyin zaten büyük ihtimalle sisteminiz karşılıyor. Bir de bir sorum olacak sizi Windows 8 de tutan nedir?

Hocam, beni Windows 8.1'de tutan şey flash belleğimin bozuk olması. Yeni flash bellek alınca zaten başka bir Windows sürümüne geçeceğim.

Hocam win10 u kendin indirip kurabilirsin bu sayfadan ama normal formata göre uzun sürer uzun sürer.

Hocam bu süre int hızınız ve hdd yada ssd kulanmanıza göre değişir

Ben ssd kulanarak yaklaşık 90 dk sürdü.İndirmeyle beraber

Hocam Windows 10'u kendin indirip kurabilirsin bu sayfadan ama normal formata göre uzun sürer uzun sürer.

Hocam bu süre int hızınız ve HDD ya da SSD kulanmanıza göre değişir.

Ben SSD kulanarak yaklaşık 90 dk sürdü. İndirmeyle beraber.

Hocam, zaten çevrimiçi kurulumu biliyorum ama ben bilgisayarımın Windows 10'da kasabileceğinden korkuyorum. Minecraft, Roblox, Team Fortress 2 vb. tarzda oyunlar oynayacağım ve FPS'imin düşük olmasını istemiyorum. Windows 10 LTSC kurmayı düşündüm ama onun da oyun performansının düşük olduğunu söyleyen birkaç şahıs gördüm ve yine kasabileceğinden korkuyorum. Kasmayacağından emin olsam direk Windows 10'a çevrimiçi kurulum ile geçerim.

hocam biraz geç oldu ama bence kurun benim sistem bu ve kasmıyor gayet iyi performans veriyor
920mx2gb
120ssd
i5-4288u 3.10 ghz
4gb ddr3 ram

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı