Intel platform flash tool Reeder a8i Quad'ı görmüyor

e.n.e.s

Kilopat
Sosyal Tayfı
Katılım
14 Eylül 2020
Mesajlar
9.891
Makaleler
5
Çözümler
155
Tablet atom işlemci kullandığı için Android yerine bir Linux dağıtımı kurayım dedim, kurdum fakat ses yoktu. Başka dağıtımlar denedim onlar boot bile etmiyordu. Sonra geri Android kurayım dedim. Tabii bütün disk bölümlerini silmiştim, Android ile ilgili hiçbir şey kalmamıştı. Şimdi Intel platform flash tool ile ROM atacaktım ama haliyle tableti görmüyor :D. Normalde böyle gözükmesi lazım.

1642689082573.png


Bende böyle:

1642689115895.png


Bilgisayarın görmesi için buna bir önyükleyici ya da ona benzer bir şey mi kurmam lazım? Konu Android olduğu için yine sizleri etiketliyorum, @364809 @mburaktekin.
 
Ben iSocUSB sürücüsünü kurmadım hocam ama Intel ve ADB sürücülerini kurduktan sonra tableti DnX Fastboot'a alıp bağladığımda Intel Android AD ünlemli olarak gözüküyordu. ADB sürücüsü de tablet olmasa da sürekli var olarak ve sarı ünlemli olarak gözüküyordu, ben de o aygıtı kaldırdım.

Tamam, teşekkür ederim.
Yok, o hep var.
Live (Debug Mode) ile boot etmeye çalıştığımda siyah ekranda kalıyor, USB işlem gösterge ışığı da sabit yanıyor, yani bir işlem yapılmıyor USB üzerinde anladığım kadarıyla.

Android-x86 ISO'yu x86 mı yoksa x64 mü indirdiniz? Benim tablette sadece x64 çalıştı. X64 olan sürümüde tablette çalıştırmayı deneyin.
 
Son düzenleme:
@e.n.e.s Aygıt yöneticisinde Intel Android AD çıktığında tabletiniz Droidboot ekranında mıydı yoksa DNX modda mıydı?
DnX hocam.
Droid Boot ekranı dediğiniz şey bu değil mi?
1643472349379.png

Bu ise bende hiç böyle bir ekran çıkmıyor, eğer Android dosyaları ile ilgiliyse ben bütün Android dosyalarını silip diski biçimlendirmiştim.
 
Evet gizli aygıtları göster seçeneğini aktif edince Bilinmeyen Aygıt geldi:
Eki Görüntüle 1287648
Bu sefer %8'e kadar gelip hata verdi:
Eki Görüntüle 1287650
Bilimeyen aygıtın donanım kimliğini internetten araştırın ve bende görseldeki aygıtlar görünüyor ve tabletime tekrar Android 5.0 ROM'u kurabildim. Bu yüzden sizde eksik sürücüleri yüklemelisiniz.

@e.n.e.s bilgisayardaki bütün tablet sürücülerini ve C diskinizden adb ve program dosyalarından da İntel Android device klasörlerini varsa silin. Bu linkteki sürücüleri sırayla kurun.
@e.n.e.s paylaştığım tablet sürücülerini kurdunuz mu?
 

Dosya Ekleri

  • Android Device aygıtları.PNG
    Android Device aygıtları.PNG
    3,7 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı