Intel® Rapid Depolama Teknolojisi Desteklenmiyor

Arkadaşlar Intel® Rapid Storage Technology sürücüsünü kuramıyorum bir türlü. Chipsetler güncel ve diğer sürücülerde güncel. Kullandığım diskler;

- Adata SU800 128 GB SSD
- Seagate 320 GB 2.5 HDD - Önceden 500 GB vardı bozulunca ikinci el alındı.

BIOS güncel, AHCI modu ile format atıldı. Hata;

Buradaki konuyu buldum ve bu yüklendi en son çıkan sürüm mü? @MF sayenizde yükledik çok teşekkürler. Intel(R) 7 Series Chipset Family SATA AHCI Controller

Benimki 7 series olanından sizin yüklediğinizi kurdum bir sorun olur mu? @Asım Demir Intel Chipset Sürücüsü - INF Update Utility

Son düzenleme:
Merhabalar. Aynı hatayı geçen hafta bende almıştım. Bilgisayar üreticisinin web sayfasına girip destek bölümünden bilgisayar servis numarasını yazıp gerekli olan driverleri ve Intel® Rapid Storage Technology programını indirip kurulumu tamamladım.

Üreticinin sitesinde Chipseti var sadece RTS yok buradakini kurdum oldu fakat o da eski sürüm yenisi desteklemiyor galiba. Sizinkide eski sürüm olabilir hata verdiyse. @MF sizden de bekliyorum cevap? Acaba destek yokmu başka sürümü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…