Intel stok fan ağzı kırıldı

tagsib

Kilopat
Makaleler
2
Arkadaşlar fan ağzı 8 9 ay önce bir tanesi girilmişti, yerine oturtturmuştum. Temizlerken 5 ay önce 2 tane daha kırıldı. Tek ağızla ayakta duruyordu. Benim oda sıcak olduğu için 2-3 aydır içini açayım dedim, belki temizlenecek yer vardır diye. Kasayı kapattığımda çalıştırayım dedim, tak tuk ses hemen kapattım. Anakarta değdirmiş, o kesin ama anakarta bir şey oldu mu bilmiyorum.
Fan görüldüğü üzere böyle sizce değdirme sıkıntı yaratır mi? Fanı taktığımda PC'yi açarken anakarta sıkıntı verdiğini nasıl anlarım?

Fan modeli:
Intel E97379 - 003.
CNSH6354K4.

Bu ayak kırılma olayının CPU sıcaklığının yükselmesiyle bir alakası var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabiki de var 4 ayakta tam temas etmeli 1i bilek eksik temas ederse ısı problemleri oluşur. Bunlar ucuz zaten ya bir tane daha alıver.

Intel'in stock soğutucuları hem parça kalitesi olarak dandik hem de soğutma konusunda berbat. Önerim daha iyi bir fan almanız yönünde.

Intel'in stock soğutucuları hem parça kalitesi olarak dandik hem de soğutma konusunda berbat. Önerim daha iyi bir fan almanız yönünde.
Hocam bu seri numaralariyla ayni yere sigicak fani internette nasil bulurum ki :/ Oneriniz var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…