Intel stok fan fazla ses çıkarıyor

Borz55

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 7 ay önce PC toplamıştım. PC temizliyim dedim, Intel işlemci soğutucu stok fanı çıkardım, macun vardı. Üstünde yanlışlıkla elimle macuna dokundum fakat bir şey olmamış gibi duruyordu, geri takdım. Zaman oyun oynayınca ucak kalkar gibi ses bir anda çıkmaya başladı. Acaba termal macun alıp sıksam düzelir mi bu sorun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bellki düzelir. Fan sallanıyorsa düzeltin, sallanmıyorsa macundandır.

Zannetmiyorum. Bana da aynı sorun oldu arkada kablo takılı kalmış iyice bakar mısınız etrafında belki bir kablo takılmış olabilir.

Zannetmiyorum. Bana da aynı sorun oldu arkada kablo takılı kalmış iyice bakar mısınız etrafında belki bir kablo takılmış olabilir.
Hocam sizin bahsettiğiniz helikopter sesi gibi. Arkadaşınki direkt uçak yani "viiuuv" şeklinde çıkıyor ses anladığım kadarıyla. Sizinkisi ise "Trrrr" gibi bir şey olmalı.

Hocam sizin bahsettiğiniz helikopter sesi gibi. Arkadaşınki direkt uçak yani "viiuuv" şeklinde çıkıyor ses anladığım kadarıyla. Sizinkisi ise "trrrr" gibi bir şey olmalı.

Hocam uçaklarda "tırrr" diye çalışmıyor mu

Bellki düzelir. Fan sallanıyorsa düzeltin, sallanmıyorsa macundandır.
Hocam Fan Sabitledim Normal bi sorun yok açılırken daha önce ultra oynadım oyunları şuanda fan kopacak gibi Ses vermeye başladı Temizliyim dedim pişman oldum macuna dokudum macun yarısı elimde kaldı acaba ondanmiki.

Yok reis kablo yok Sabit fan kıbırdamıyordu Anlamadım daha dün hiç bişeyi yoktu temizledim zaman böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…