Mertyilm Hectopat Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 297 Çözümler 5 3 Şubat 2023 #1 Şimdi işlemci termal macunumu yenilemek için fanı sökecektim işlemci ayaklarını ayırdım, soketi çıkardım fakat soketin başka bir kablo ile kelepçeli olduğunu gördüm kablolara zarar vermeden nasıl çıkarabilirim? Dosya Ekleri 16754255726007930951418625163658.jpg 255,7 KB · Görüntüleme: 72
Şimdi işlemci termal macunumu yenilemek için fanı sökecektim işlemci ayaklarını ayırdım, soketi çıkardım fakat soketin başka bir kablo ile kelepçeli olduğunu gördüm kablolara zarar vermeden nasıl çıkarabilirim?
ErenKuzucu16 Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 739 Çözümler 18 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Şubat 2023 #2 CPU güç soketini çıkartın illakı boş alanı vardır kelepçenin. Makasın ucuyla küçüçük kese kese kopacaktır. Artı 0 Eksi
CPU güç soketini çıkartın illakı boş alanı vardır kelepçenin. Makasın ucuyla küçüçük kese kese kopacaktır.
KS KS Mertyilm Hectopat Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 297 Çözümler 5 3 Şubat 2023 #3 ErenKuzucu16 dedi: CPU güç soketini çıkartın illakı boş alanı vardır kelepçenin. Makasın ucuyla küçüçük kese kese kopacaktır. Genişletmek için tıkla... Çok çok küçük bir alan var makasın ucu imkansız girmiyor Artı 0 Eksi
ErenKuzucu16 dedi: CPU güç soketini çıkartın illakı boş alanı vardır kelepçenin. Makasın ucuyla küçüçük kese kese kopacaktır. Genişletmek için tıkla... Çok çok küçük bir alan var makasın ucu imkansız girmiyor
ErenKuzucu16 Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 739 Çözümler 18 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Şubat 2023 #4 Makasın ucunu sokmayın hocam üstten üstten ucundan makasın kesmeye çalışın ufak ufak. Veya bıçak ile deneyebilirsin kelepçenin kafa kısmından bu içinden geçirdiğimiz kısmın altından. Artı 0 Eksi
Makasın ucunu sokmayın hocam üstten üstten ucundan makasın kesmeye çalışın ufak ufak. Veya bıçak ile deneyebilirsin kelepçenin kafa kısmından bu içinden geçirdiğimiz kısmın altından.
KS KS Mertyilm Hectopat Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 297 Çözümler 5 3 Şubat 2023 #5 ErenKuzucu16 dedi: Makasın ucunu sokmayın hocam üstten üstten ucundan makasın kesmeye çalışın ufak ufak. Veya bıçak ile deneyebilirsin kelepçenin kafa kısmından bu içinden geçirdiğimiz kısmın altından. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam hallettim ufak terzi neşteri ile kese kese üstünden çıkardım. Artı 0 Eksi
ErenKuzucu16 dedi: Makasın ucunu sokmayın hocam üstten üstten ucundan makasın kesmeye çalışın ufak ufak. Veya bıçak ile deneyebilirsin kelepçenin kafa kısmından bu içinden geçirdiğimiz kısmın altından. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam hallettim ufak terzi neşteri ile kese kese üstünden çıkardım.
ErenKuzucu16 Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 739 Çözümler 18 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Şubat 2023 #6 Mertyilm dedi: Tamamdır hocam hallettim ufak terzi neşteri ile kese kese üstünden çıkardım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam elinize sağlık iyi sosyaller. Yardım edebildiysem ne mutlu. Artı 1 Eksi
Mertyilm dedi: Tamamdır hocam hallettim ufak terzi neşteri ile kese kese üstünden çıkardım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam elinize sağlık iyi sosyaller. Yardım edebildiysem ne mutlu.