Intel Sürücü Güncelleme Sonrası Ekrana Gelen DOS Penceresi

russianrapper

Hectopat
Daha fazla  
Intel HD Graphics 620 kullanan bir Notebook'um var Modeli ise Asus X556U. Geçen hafta bilgisayardaki tüm sürücüleri güncelleyeyim dedim fakat Intel Grafik Sürücüsünü bir türlü güncelleyemedim. Ben de Aygıt Yöneticisine gidip elle kurulum yaptım ve ekranıma sürekli Dos penceresi gelip duruyor. Zar zor bir Screen Shot aldım. Bunun çözümü nedir ? yardımcı olabilir misiniz?

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarını güvenli kipde açmayı dene. Sistem geri yükleme ile işletim sistemini güncelleme yapmadan önceki tarihe geri yüklemeyi deneyebilirsin.

Sorunu çözdüm. Önceki seferde de bu şekilde yapmıştım fakat İntel'in resmi sitesinden indirmiştim ve aynı sorun devam etmişti. Bu uyguladığım yöntem ondan biraz farklı.

İlk olarak DDU programını indirdim, sonrasında İntel HD Graphics'i seçerek Kaldır ve Yeniden Başlat'ı seçtim(Clean and Restart). Geri yükleme noktası oluşturdu ve sonrasında kaldırma işlemi başladı bu arada ekran gidip geldi ve akabinde bilgisayar yenide başladı. Driver Booster adlı bir program indirdim. Bu Programla bilgisayarımı tarattım(Scan) ve İntel Graphics sürücü yanında güncel olmayan birkaç sürücü daha buldu ve hepsini güncelledim. Ardından bilgisayarı yeniden başlattım ve Dos penceresi gelmeyen bir bilgisayarla baş başaydım. Yardımın için teşekkürler @claus. Umarım bu konu başkalarına da yardımcı olur. Herkese iyi forumlar.

Resimler bana ait değil. Gözde bir çağrışım olsun diye koyuyorum;
Display-Driver-Uninstaller_1.png
VkAHbZR4PvXpPlFqGM8RdL5oQGIe1h2W.jpg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı