Intel Türkiye Teknik Servisi

Elimde garantisi devam etmekte olan i5 4440 işlemci var. İntele mail attım ve işlemcinin arızalı olduğunu söyledim. Benden işlemciyi farklı bi anakartta denememi ve kendi anakartımda da sağlam bir işlemciyi denememi istediler. Bunları yaptıktan sonra işlemcinin arızalı olduğuna kanaat getirdiler. İşlemciyi İstanbul'da bi kargo şirketine göndermemi istediler fakat işlemcinin kutusu elimde değil acaba değişim için orjinal kutusunu isterlermi ? Son gönderdikleri mailde adıma garanti kaydı oluşturduklarını belirttiler ve en altta şöyle bi yazı dikkatimi çekti "Only boxed processors are accepted for replacement.Since the FPO can align to both boxed and tray units, upon receipt of your returnet processsor, the depot will validate if your processor is eligible for replacement based on the ATPO". İşlemcinin FPO numarası işlemci üzerinde yazıyor. ATPO numarasınıda işlemci üzerindeki küçük barkodu QR scanner ile taratarak buldum 13 haneli bir numara.

İntel Türkiye servisini kapattı gitti, formaliteden 2, 3 kişi orada bıraktı diye duymuştum Tekno Seyir'den.
Türkiyeye ait numarasını buldum arayınca intel diye açıyor ne sorarsan sor teknik destek diye 00800 lü bi numara veriyor abd de :) ben olayı çözdüm dhl expresten bu işlerle ilgilenen bi arkadaşa yönlendirdiler sağolsun ilgilendi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı