Intel ve saçma politikaları

Intel > AMD tek bir açıklamayla AMD de kronik sorun çok intel ise sorunsuz kendi fikrimi söylüyorum

AMD’nin işlemci tarafında ne kronik sorunu var? Ryzen 7000 komple platform değiştirdi ve bu da büyük bir değişimdi. Yeni platformda ilk zamanlarda uyum kaynaklı sorun evet çok oldu ama bu gayet normal. AM4 soketi yıllarca sorunsuz şekilde hizmet etti. Öte yandan ekran kartları başka mevzu konu sahibi işlemciden bahsettiği için oraya girmiyorum. Evet AMD ekran kartı tarafında sabıkalı olabilir ama işlemci tarafında bambaşka bir firma.

Hocam vallahi AMD 5000 FPS veren 1000 TL'lik işlemci bile satsa 60 FPS veren Intel işlemciden vaz geçmem aradaki fark bu

İşte sonra her sene soket dayar sana Intel. Sende koşa koşa 1000TL vermek yerine her sene soket+işlemci parası verir durursun artık.
Şu yazıldığın şeye kendin inanıyorsan, bir şey bilmiyorsun.

Baş bas bağırıyorsun fanboyum diye.

Adamlar ısıttıkları yemeği önümüze sundular. Üstelik kendileri bunun farkında olsalar bile, daha çok tepki yememek için aynı LGA 1700 sokette kaldılar. Yoksa 14. Nesilde soketler değişecekti.

Alev topu gibi işlemciler çıkıyor piyasaya. Yakında sıvı soğutma yerine, kuru buz soğutma çıkacak böyle giderse.

Son düzenleme:
İşte sonra her sene soket dayar sana Intel. Sende koşa koşa 1000TL vermek yerine her sene soket+işlemci parası verir durursun artık.
Şu yazıldığın şeye kendin inanıyorsan. Bir şey bilmiyorsun.

Aynen kardeşim bu kafa ile devam edin

Intel 14.nesil işlemci olarak şu an için i9-14900K üretti ama sağ olsun Thermal Throttling sorunlu.
Üstelik ASUS ROG 360 soğutucuyla test edilmesine rağmen performansı yerlerde.
24 çekirdek olarak pazarlayıp göz boyamaya devam ediyor Intel.
i7-14700K ise stres testinde 90 derecenin altında gayet stabil çalışıyor.
LGA 1700 soket desteği 14.nesil işlemcilerle son bulacak.
Intel anakart değiştirmenize gerek yok zaten tek çekirdekte AMD'yi eziyorum modunda ilerliyor.
i7-14700K işlemcisini 13.nesil Z790 anakartlarda BIOS güncellemesinden sonra direk takıp kullanabiliyoruz.
Bir intel kullanıcısı BIOS güncellemesi ile soket desteğiyle tanışıyor olarak yorumladım.
Ayrıca hocam gerek sentetiklerde gerek genel kullanımda bana AMD'yi "ezdiği" bir yer gösterebilir misin senden rica etsem daha önce hiç görmedim de fırın gibi 400W gücünde çalıştırdığı işlemcilerle 240w civarında maksimum güç çekimi olan işlemcilerin %103-105 performansını vermesini ezmek olarak nitelendiriyorsanız fanboyluk seziyorum

Tamam sen 60 FPS al ben 5000 FPS alayım. Senin dediğin asıl mantıksız hocam. Bari 40-50 FPS'deki haklısın diyeyim.

Kral Intel ve AMD fiyatları aynı olsa herkes Intel alır

Aynen kardeşim bu kafa ile devam edin

Bu da kolay bir sıyrılma yöntemidir. Hiç bir kaynak sunmadan asılsız sallamak sonrada insanları küçümsemeye çalışmak...

Şurada AMD işlemcilerin kronik sorunlu olduklarını ve 5800X dışında 5. ve 7. nesilde AMD işlemcilerin Intel işlemcilerden çok daha verimsiz olduğunu gösteren bir kaynak at burada senden özür dileyeceğim hadi bakalım 🙂

Aksi taktirde kaynak atmayacaksan burada laf kalabalığı yapmanın lüzumu yok neyin ne olduğu açıkça belli oluyor çünkü.

Bu da kolay bir sıyrılma yöntemidir. Hiç bir kaynak sunmadan asılsız sallamak sonrada insanları küçümsemeye çalışmak...

Şurada AMD işlemcilerin kronik sorunlu olduklarını ve 5800X dışında 5. ve 7. nesilde AMD işlemcilerin Intel işlemcilerden çok daha verimsiz olduğunu gösteren bir kaynak at burada senden özür dileyeceğim hadi bakalım 🙂

İşte 1 cümle yazıyor anca, birşey bildiği de yok.

Bir Intel kullanıcısı BIOS güncellemesi ile soket desteğiyle tanışıyor olarak yorumladım.
Ayrıca hocam gerek sentetiklerde gerek genel kullanımda bana AMD'yi "ezdiği" bir yer gösterebilir misin senden rica etsem daha önce hiç görmedim de fırın gibi 400W gücünde çalıştırdığı işlemcilerle 240W civarında maksimum güç çekimi olan işlemcilerin %103-105 performansını vermesini ezmek olarak nitelendiriyorsanız fanboyluk seziyorum

Intel anakart değiştirmenize gerek yok zaten tek çekirdekte AMD'yi eziyorum modunda ilerliyor.
Bu satırın neresinden fanboyluk olduğu tespitine vardın şaşırmamak elde değil?

Kral Intel ve AMD fiyatları aynı olsa herkes Intel alır
Hocam inan Intel 14900K'ya 420 mm sıvı soğutmamı 2 yılda feda edeceğime gider AMD alırım ben ki anakarta 2 tane 13700K fiyatı vermişim işlemciye mi param yetmeyecek de AMD alacağım gözünüzü seveyim yapmayın böyle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı