Çözüldü Intel VMD kapatılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hellgate

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni bir laptop aldım MSI Cyborg, fakat Windows 11 kurarken SSD gözükmüyordu. BIOS üzerinden VMD ayarını kapatmak isterken ayarı açamadım. Gizli ayarları açmak için (Sağ CTRL, sağ Shift, sol ALT ve F2) kombinasyonlarını yapmamız gerekiyormuş. Klavyede sağ CTRL tuşu yok nasıl açabilirim gizli ayarları?

Dosya Ekleri

• 20241109_000848.jpg
    20241109_000848.jpg
    259,5 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, yeni bir laptop aldım MSI Cyborg, fakat Windows 11 kurarken SSD gözükmüyordu. BIOS üzerinden VMD ayarını kapatmak isterken ayarı açamadım. Gizli ayarları açmak için (sağ CTRL, sağ Shift, sol alt ve F2) kombinasyonlarını yapmamız gerekiyormuş. Klavyede sağ CTRL tuşu yok nasıl açabilirim gizli ayarları?

FN tuşunun hemen yanında Copilot tuşu var ya onu CTRL olarak düşün. Tuş kombinasyonlarını tekrar dene bakalım.
Harici klavye taktım oradan açtım tuş kombinasyonlarını. Daha sonrası malum.

Bu arada gerçekten o tuş CTRL yerine de geçiyormuş ama neden kabul etmedi BIOS'ta anlamadım.

O zaman siz benim mesajım yerine kendini mesajınızı çözüm olarak işaretleyin. Zaten yanlış mesajı çözüm olarak işaretlemişsinizç başka kullanıcılarda yararlansın.

O zaman siz benim mesajım yerine kendini mesajınızı çözüm olarak işaretleyin. Zaten yanlış mesajı çözüm olarak işaretlemişsinizç başka kullanıcılarda yararlansın.
Ben işaretlemedim ya onu, ama sizin ilk mesajınızı işaretleyeceğim çözümleriniz artsın.

Bilgin var ise farklı bir konuda daha konu açıp seni etiketleyeceğim alt tab ile ilgili bir sorunum var da, etiketleme şansım var mı sizi ?

Ben işaretlemedim ya onu, ama sizin ilk mesajınızı işaretleyeceğim çözümleriniz artsın.

Bilgin var ise farklı bir konuda daha konu açıp seni etiketleyeceğim Alt Tab ile ilgili bir sorunum var da, etiketleme şansım var mı sizi?

Bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.

Yeni konular

Geri
Yukarı