F furkan alphan Femtopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #1 Uzun bir süredir bu hatayı alıyorum. Sürücüleri defalarca yeniden yükledim ama çözüm bulamadım. Dosya Ekleri eeee.png 13,3 KB · Görüntüleme: 67 Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2022
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #2 Donanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Donanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur. www.technopat.net
V vedat87 Hectopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #3 https://www.technopat.net/sosyal/konu/intel-wireless-bluetooth-kod-39-hatasi-coezuem.2955746/ Artı 0 Eksi