Xeon işlemciler normal işlemcilere oranla daha stabil çalışıyorlar. Daha dayanıklılar. Yanlış bilmiyorsam OC canavarları bunlar. Bence amacı oyun olmayanlar alıp kullanabilir.
Sıkıntı olacağını sanmıyorum fakat güncellik açısından R7 serisi daha iyi, ayrıca silikon kalitesi belki 2. eldir Xeon'ların. Ben satıcılara güvenmiyorum bu konuda, en iyi sıfır almak.
Hocam 2x E5 2678 V3 bile Ryzen 7 3700x'i geçiyordu galiba. Aradaki fiyat farkını düşününce ve sizinki E5 3678 V3 olduğu için, bence Xeon daha mantıklı. Ayrıca 2. Soğutucuyu alın garanti olsun.
Ben Xeon işlemcilerle fazla aram yok o yüzden hangisi en iyi model bilmiyorum bildiğin varsa bir iki tane yaz bunları Ark Intel üzerinden sorgu atalım.
Ben Xeon işlemcilerle fazla aram yok o yüzden hangisi en iyi model bilmiyorum bildiğin varsa bir iki tane yaz bunları Ark Intel üzerinden sorgu atalım.
Evet, ama sunucu veya profseyonel işler için çok iyi yani arkadaşın parası varsa alsın derim.
Evet, ama sunucu veya profseyonel işler için çok iyi yani arkadaşın parası varsa alsın derim.