Biraz daha zorlasa Allah katı galiba 1TB RAM fakat, kafalarda asıl soru GTA5 kaldırır mı?Xeon ECC ile tek seferde 128 GB'ye kadar RAM destekler.
Yani tek kanal 128 GB RAM bile çalıştıracaktır bu işlemci.
Biraz daha zorlasa Allah katı galiba 1TB RAM fakat, kafalarda asıl soru GTA 5 kaldırır mı?
.
Yanlış hatırlamıyorsam 4 TB'a yakın RAM destekleyeni vardı. Ben Toplayacağım sistemin tüm parçalarını atayım.Biraz daha zorlasa Allah katı galiba 1TB RAM fakat, kafalarda asıl soru GTA5 kaldırır mı?
.
Eğer pederi ikna edebilirsem yurt dışından alacağım. Yoksa Türkiye'den.370.76AU $ 40% OFF|HUANANZHI X99 T8D LGA 2011 3 XEON X99 anakart Intel E5 2678 V3 * 2 combo kit set desteği DDR3 RECC NON ECC NVME SATA|Anakartlar| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Burada Aliexpress ama orijinal kendi satış bölümü yanlış anamadıysam.
2 Işlemci dahil.
Eğer pederi ikna edebilirsem yurt dışından alacağım. Yoksa Türkiye'den.
Yurt dışından almak daha ucuza geliyor ama benim ailem yurt dışından ürün almaya biraz karşı. Bakacağım bir çaresine. Ama bu Xeon işlemci ve Quadro ekran kartı beni render konusunda pişman etmez diye düşünüyorum.Bence yurt dışından al. Daha uyguna hem de.
Ayrıca anakartı üreten firma ismi ile satılıyor.
Eğer fake ise büyük cesaret derim.
Yurt dışından almak daha ucuza geliyor ama benim ailem yurt dışından ürün almaya biraz karşı. Bakacağım bir çaresine. Ama bu Xeon işlemci ve Quadro ekran kartı beni render konusunda pişman etmez diye düşünüyorum.
10900K oyun işlemcisi, yazdığın işlemci tamamen iş için bir işlemci 750GB RAM desteği olması normal. Sahibindencom'da bahsettiğin işlemci 1200 TL GET ile satılıyor. 2 tane takarsan 3700x'den daha iyi performans verir fakat TDP değeri çok yüksek haliyle iyi bir soğutucu lazım bunun içinde para lazım.Xeon'ların özelliği bu. Çok fazla RAM destekliyorlar. 10900K ile Benim 2680 V3'ün RAM desteğini karşılaştıralım:
10900K:
Eki Görüntüle 806332
2680 V3:
Eki Görüntüle 806333