Intel Xeon E-2678 V3 için soğutucu önerisi

Makaleler
1
Yakın zamanda çift Xeon E5-2678 V3 işlemcili bir PC toplayacağım. Bunlar için soğutucu arıyorum. Render yapacağım. Oyun ikinci planda. Şu soğutucuyu düşünmüştüm:
Render için yeterli olur mu sizce? Olmazsa bunu alacağım:
İşlemcilerim de bunlar:
Tavsiyeler için teşekkürler.

2700X veya 3700X render için daha iyi olmaz mı?

Ne gibi bir iş? Ekran kartını atmayı unutmuşum. Onu da atayım:

İlk olarak çok güç çekiyorlar, 12C yeterli fakat güncellik açısından Threadripper veya R7 serisi bakmanızı öneririm. Ekran kartı güzel.

İlk olarak çok güç çekiyorlar, 12C yeterli fakat güncellik açısından Threadripper veya R7 serisi bakmanızı öneririm. Ekran kartı güzel.
Ben yine de Xeon alma taraftarıyım. Ne zamandır aklımdaydı zaten Xeon PC toplama. Çektikleri güç o kadar önemli değil. En dandik Threadripper bile 180W çekiyor.

R7 1800X'de alabilirsiniz. Xeon başınıza iş açabilir.

Bak bende merak ettim şimdi.

Ben aslında Xeon düşünüyorum ama şu an takabileceğim Max işlemci E5450 veya X5450.

Xeon CPU'lar güç tüketimi değil ama performans ve dayanıklılık olarak gayet iyiler.

Ama Windows işletim sistemi sıkıntı çıkarır mı bilmem. En fazla Win 10 nt versiyon kurarsın PC'ye.
Xeon işlemci için anakart bulmakta sıkıntı.

Hangi anakartı alacaksın acaba @Yahya Nuroğlu.

Ben aslında Xeon düşünüyorum ama şu an takabileceğim Max işlemci E5450 veya X5450.

Xeon CPU'lar güç tüketimi değil ama performans ve dayanıklılık olarak gayet iyiler.

Ama Windows işletim sistemi sıkıntı çıkarır mı bilmem. En fazla Win 10 nt versiyon kurarsın PC'ye.
Xeon işlemciler normal işlemcilere oranla daha stabil çalışıyorlar. Daha dayanıklılar. Yanlış bilmiyorsam OC canavarları bunlar. Bence amacı oyun olmayanlar alıp kullanabilir.

Xeon işlemci için anakart bulmakta sıkıntı.

Hangi anakartı alacaksın acaba @Yahya Nuroğlu.

Sıkıntı olacağını sanmıyorum fakat güncellik açısından R7 serisi daha iyi, ayrıca silikon kalitesi belki 2. eldir Xeon'ların. Ben satıcılara güvenmiyorum bu konuda, en iyi sıfır almak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı