Intel Xeon X3440 2.53 GHz, GT 1030'yi besler mi?

yabadabadu035

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar geçen yıl fazla param olmadığı için GT1030 ve Intel Xeon X3440 aldım çok oyun oynamıyorum ama bazen oyunlara anlık droplar giriyor. Biliyorsanız yardım eder misiniz bu işlemci ekran kartı için uygun mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam benim 1050 ti ı besliyor sizin kini hayli hayli besler.Hemde GT 1030 daha düşük bir ekran kartı 1050 ti dan besler.

Ekran kartı işlemciye bol bol darboğaz yapacaktır. Değişe değişe kullanırsınız. 1060'ı bile cebinden çıkarabilecek bir işlemci nedense insanlar hakkını vermiyor muhtemelen satış fiyatı 150 lira olduğu ve ölü soket olduğu için. Dikkate almayın kötüleyenleri pek çok yerde öyle deniyor biliyorum. Dropların sebebine gelince biraz daha bilgi verirseniz, bir de MSI Afterburner açıp ekrana RAM, CPU, GPU kullanımını yansıtırsanız yardım etmemiz daha kolay olacaktır. Fakat daha bakmadan söyleyebilirim ki 8 GB'den az ramınız varsa sorun RAM yetmezliğidir, yoksa sorun ekran kartı yetmiyordur maalesef. Son rakamı ..50'den aşağı olan kartlar oyun oynamak için üretilmemiş oluyor genelde eski oyunlara bile yetmeyebiliyor. fiyat performans olarak onu satıp 600-650 tl bandına gtx 770 alırsanız derin bir nefes alacaktır siz de bilgisayarınız da. AMD muadili olarak r9 280 de fena değildir biraz daha düşük olsa da. Muhtemelen zaten yapmışsınızdır ama yine de söyleyeyim drop yediğiniz oyunlarda grafikleri en düşüğe alın, özellikle gölgeleri mutlaka kapatın ekran kartı bitiricidir. Bir de nvidia ayarlarına girip görüntü ayarlarını dengeliden performansa çekin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…