Intel'in fanında coil whine var

Xecition18

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba, yeni bir sistem aldım. Hafiften bir üfleme sesi geliyor, oyun açılınca ses ekran kartından gelmiyor. R kasanın arkasına yaklaşınca artıyor. Intel'in stock soğutucusundan kaynaklı böyle bir şey olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yeni bir sistem aldım. Hafiften bir üfleme sesi geliyor, oyun açılınca ses ekran kartından gelmiyor. R kasanın arkasına yaklaşınca artıyor. Intel'in stock soğutucusundan kaynaklı böyle bir şey olabilir mi?
Intel stok soğutucu minnacık olduğu için çok ses çıkarıyor. Bende de var o sorun.

AMD'nin de Intel'in de stok soğutucularını birçok kez deneme fırsatım oldu, hepsi de yükte aşırı sesli çalışıyordu. Normal diyebilirim.

Coil whine fan kaynaklı bir şey değildir, bobin sesidir. Bobin sesinin bahsettiğiniz bölgede tek kaynağı anakart olabilir. Fanda coil whine olamayacağından bahsettiğiniz sesi az çok anlayabiliyorum, bir dönem ben de kullandım. Gayet normaldir.

Coil whine fan kaynaklı bir şey değildir, bobin sesidir. Bobin sesinin bahsettiğiniz bölgede tek kaynağı anakart olabilir. Fanda coil whine olamayacağından bahsettiğiniz sesi az çok anlayabiliyorum, bir dönem ben de kullandım. Gayet normaldir.

Anakart'dan geleceğini sanmıyorum zira PSU ve ekran kartında'da yok. Zaten titremeli bir ses değil hafiften süpürge sesi gibi.

Yeni konular

Geri
Yukarı