Intel'in yeni soket değişimi

AMD işlemci de ve ekran kartında tam olarak stabiliteyi ne yazık ki sağlayamadı hala sorunlar var özellikle ekran kartında forumda kaç tane konu gördüm bununla ilgili. Keşke sağlıklı bir şekilde stabiliteyi yakalasa da F/P olarak direkt alsak.

Başka bir konuda bundan bahsettim NVIDIA önerdim danışan arkadaşa. Bazı arkadaşların zoruna gitmiş. Ben 5700 XT aldım sorun yaşadım adamı da uyarıyorum insanlık namına, diyelim aldı sorun yaşadı sorun bir şekilde çözülür olmadı iade alır ama niye uğraşacağız böyle şeylerle. Tak Intel işlemcini, tak NVIDIA kartını devam et.
Katılıyorum şu farka baksan %60 ile %12 ülkede asgari ücret 6000 TL olmaz ise Amerika ile asla yarışamayız bu da imkansız bir durum.

Hocam 98 model Şahin'i 20 bin ve üzeri fiyattan satıyorlar şu an. Bazısı o parayı Şahin'e verirken bazısı da bilgisayar toplar, zevk meselesi.

O işlemciye bir zahmet b450 alsaydınız sizde. O işlemciye o anakart olur mu?
2017 senesinde toplamış olduğum sistemimde B350 ve R5 1600 14nm işlemciyi kullanıyordum. Sisteme upgrade yapmak için 3600 aldım. Sözde uyumluluk olduğu için doğal olarak yeni anakart masrafına gerek yok diye düşündüm. Yazmamak için kendimi zor tuttum artık. Diğer arkadaşta aynı şeyi yazmış. Bu işleri bir tek siz bilmiyorsunuz. Bende biliyorum B450 anakart almayı. B350 Anakartlar 3000 serisiyle uyumlu diye güvendik elimde patladı. Olay bu.

2017 senesinde toplamış olduğum sistemimde B350 ve R5 1600 14nm işlemciyi kullanıyordum. Sisteme upgrade yapmak için 3600 aldım. Sözde uyumluluk olduğu için doğal olarak yeni anakart masrafına gerek yok diye düşündüm. Yazmamak için kendimi zor tuttum artık. Diğer arkadaşta aynı şeyi yazmış. Bu işleri bir tek siz bilmiyorsunuz. Bende biliyorum B450 anakart almayı. B350 Anakartlar 3000 serisiyle uyumlu diye güvendik elimde patladı. Olay bu.
Bios güncellemesi gerekiyor diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı