İntergalaktik Technopat turboz savaşları sekizinci bölüm: Sonun başlangıcı

Aserd

Hectopat
Katılım
5 Eylül 2020
Mesajlar
450
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
North buganda
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
mustafar-5-facts_TALL.jpg


@Ali Pınar @hadwiger @272054 @342524 @Pop Smoke @sakrucu123 @Efeisot Kmr @300

İçeri girdiklerinde sıkıca korunan ve tedbiri elden bırakmayan binlerce askerin oluşturduğu bir fabrikada buldular kendilerini. İçerisi cayır cayır yanıyordu ve işçilerin çoğu maskeleri ile dolaşıyordu.

‘’Gemiden koruyucu kıyafetleri aldığımız iyi oldu, herkes telsizden iletişime geçsin.’’

Ve tam o anda Turboz’un en sadık köleleri forum patlatanlar kapıdan çıktı. Yüzlerinde hiçbir ifade yoktu ve sırtlarındaki ısınmış kasalar vücutlarına zarar vermişti. Tek bir şey istiyorlardı:

‘’Forumcuu!’’

Fabrikanın tepesine geldiklerinde binlerce askerin Basghar’ı dinlediğini gördüler. Bakışlarını değiştirmeksizin Basghar’a büyük bir bağlılıkla çalan davulları dinleyip öylece durdular.

Ali işlerin kötüleştiğini biliyordu. ’’Onları sadece kendi silahları ile yenebiliriz. Başka çaremiz yok. Stres testi yapacağız.’’

Efeisot bunun başına geleceğinden korkmuştu ama buradaydılar işte. Bir avuç asker ve birkaç stres testi.

‘’Ben Viz ve Kef doğu tarafına gideceğiz. Orada büyük bilgisayarların olduğu söyleniyor. Birkaç stres testi alacağız. Eğer dönemezsek hakkınızı helal edin.’’

‘’Helal olsun Sakru.’’ dedi Tost. Aklında hala onları kurtarabileceğini düşünüyordu ama umudu düşüktü.

Yavaşça ayrılıp ikiye bölündüler .Ali, Stok, Had ve Tost batıya giderken diğerleri doğuya ilerliyordu.

Sakru büyük bilgisayarların olduğu yere geldiğinde gözleri gördüklerine inanamadı. ’’Bu bir tuboz bilgisayar değil. Tüm parçaları kaliteli.’’

‘’İşte şimdi yedik hapı.’’ dedi Efeisot. ’’Böyle olsun istemezdim çocuklar.’’

Ve kendini birden bilgisayarın önüne atarak ekran kartı ile kasayı deşti. Askerler onu gördü görmesine ancak sakru ve diğerleri onu çoktan korumaya almıştı bile. ’’O testin geri dönüşü yok.’’ dedi vizkhont gözyaşlarıyla.

Kasası başka bir markadan olduğu için kırması çok uzun süre süreceğe benziyordu. Efeisot zaten üç turboz ışını yemiş ama hala büyük bir kararlılıkla kasayı deşmeye devam ediyor ve duracağa benzemiyordu.

‘’Eski technopat forumcuları için. Senin için ve benim için. ’’Silahını fırlatma moduna aldı ve tech birliğini korunaklı bir yere fırlattı. Yüzünde sadece kararlılığının getirdiği soğuk ifade vardı:

‘’Al sana stres testi. Görüşürüz çocuklar.''

Bam!

Gitmişti.

Sakru doğu tarafının düzeldiğini iletmek için herkesi toplayıp fabrikanın batısına doğru ilerledi.Yolda Efeisot’un ona alevler içinden gülümsediğini hatırladı ve irkildi:

‘’Beyler, buradan geri dönemeyeceğiz.’’

‘’Forum sağolsun.''
 
Muhteşem bir bölümdü, hikayenin içindeymiş gibi hissettirdiği hocam. Başarılarınızın devamını dilerim.
 

Geri
Yukarı