İnternet 35 Mbps ama Speedtest 11 Mbps gösteriyor

vqlxcv0

Zeptopat
Daha fazla  
Daha 10 dk önce 24'ten 35e geçtim. Neden böyle oluyor? Tüm cihazlarda Speedtest yaptım hepsi bu civarlarda bazen 6-7'ye bile düşebiliyor, ne yapabilirim?

Telefondan kontrol ediyosanız bilgisayar ya da kablolu bağlandığınız bir cihaz varsa oradan kontrol edin hızı. Çünkü kablosuz 2.4 GHz mi bağlanıyosun 5 GHz mi birçok etken var kanal yoğunluğundandan çevreden etkilenir kablosuz aldığınız hızlar.
Modem nedir ve altyapı destekliyor muydu 35'i.

Telefondan kontrol ediyosanız bilgisayar ya da kablolu bağlandığınız bir cihaz varsa oradan kontrol edin hızı. Çünkü kablosuz 2.4 GHz mi bağlanıyosun 5 GHz mi birçok etken var kanal yoğunluğundandan çevreden etkilenir kablosuz aldığınız hızlar.
Modem nedir ve altyapı destekliyor muydu 35'i.

Türk Telekom evet destekliyor 2.4 GHz.

Hocam dediginiz gibi daha 10 dakika olmus sabredin bekleyin duzelecektir sistemsel sıkıntı vardir.

Hocam yarim saat oldu Steam'den GTA V indiriyorum 1.8 MB ile indiriyor.

Türk Telekom evet destekliyor 2.4 GHz.

2.4 GHz ise modemi yeniden başlatın ve yanında test gerçekleştirin olmazsa modem arayüzünden kanal ve bant genişliği ayarı yapın. 5GHz olsaydı kablolu bağlantıya yakın sonuçlar alırdınız. 2.4 GHz çevresel faktörlerden çok etkileniyor.
Kablolu cihaz varsa ondan test yapın ama bakın tam hız alıyor musunuz?

2.4 GHz ise modemi yeniden başlatın ve yanında test gerçekleştirin olmazsa modem arayüzünden kanal ve bant genişliği ayarı yapın. 5GHz olsaydı kablolu bağlantıya yakın sonuçlar alırdınız. 2.4 GHz çevresel faktörlerden çok etkileniyor.
Kablolu cihaz varsa ondan test yapın ama bakın tam hız alıyor musunuz?

Hocam modem bant genişliği ayarı nasıl yapılıyor? Şimdi modemi yeniden başlatacağım.

Hocam isim şifre giriyorum admin ve Türk Telekom muş ama kabul etmiyor Speedtest sonuçları 26 geldi şimdi de.

Dediğim gibi modemin çekim gücünden diye düşünüyorum arayüzden kanal değiştirip deneyebilirsiniz ama birkaç gün sonra yine aynı tarz sorunlar olabilir. Değiştirebilirseniz modem değiştirin yoksa kanalları değiştirip denersiniz.

admin admin girin ya da admin turktelekom diye girin. Şifreyi değiştirmişte olabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı