İnternet aldıramıyorum

AREMY

Centipat
Katılım
6 Aralık 2019
Mesajlar
185
Biz İstanbul'dan memlekete taşındık İstanbul'da Superonline yalın ADSL sahibi idik 6 ay süresi kala memlekete taşındık. Evimiz daha teslim edilmediği için dedemgilin evi vardı orada yaşıyorduk. Geçici olarak orada altyapı olmadığından 3 ay internete ellemedik, yeni evde takarlar tahattüt cezası odemiyelim diye zaten aylık 32TL idi. Şimdi ev teslim edildi ve Superonline altyapısı yok en iyi Türk Telekom altyapısı varmış, en ucuzu 88TL diyor. Babam razı değil pahalı diye yılbaşında ucuzlar diyor ama okullar 10 gune acilcak ve ben telefon internetiyle girdiğim için hepsine giremedim. Girdiğimde bile tam anlaşılmıyor kuzenim her derse girer o bile anlamıyor hocalar anlatırken kesiliyor falan bir şeyler oluyor. Herkesin başına geliyordur zaten okul açılınca sınav olacak ve ben bir şey bilmiyorum. Babama bunu diyorum geçen sene evde internet vardı sınavdan iyi mi yaptın sanki diyor ama girenler bilir LGS zordu bayağı. Ben önceden örnek soruları çözdüm aynı oranda olsa LGS'de 90 soruda maks 2 yanlış çıkması lazım bunu diyorum anlamıyor. Dershanenin Online sınavı vardi onda 440 yapıyordum o zaman ooo iyi falan diyorlardı maddi durumla ilgili düşüncekler durumumuz iyi Allah'a şükür ben bunu nasıl aldirabilirim not:%90 yazım yanlışından ceza yiyeceğim çözüm önerisi sunanlara teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Babana bölgedeki altyapıların farklı olduğundan ve o fiyatların asla düşmeyeceğini hatta ve hatta yılbaşında tekrardan zamlanacağını söyleyin. Maddi durumunuz da iyiyse ısrar edebilirsin. Başka seçeneğin olmadığını söyle.
 
Türk telekom ve Turkcell fiyatları kolay kolay düşmez. Devlet tarafından bazı indirimler ile desteklenen firmalar var. Onlara bakabilirsiniz. Türk telekom alt yapısı üzerinden internet sağlıyorlar.
 
Sorun çözüldü yazanlara teşekkürler. Üst komşu tanıdık mış beraber aldık bende o zaman 12 yerine 24 alalım dedim üst komşu iptal ederse bizimle almaktan biz mecbur 24AY ödüycez de zaten vazgecmezler.
 

Geri
Yukarı