İnternet altyapısı nasıl öğrenilir?

Targetedcat

Hectopat
Arkadaşlar ben TurkNet'ten bulunduğum bölgenin altyapısını sorguladığımda VDSL olduğunu ve 75 Mbps'ye kadar alabildiğimi söylüyor. Türk Telekom'dan altyapı sorgulattığımda ise fiber altyapısı olduğunu ve 100 Mbps'ye kadar alabileceğimi söylüyor. Hangisine inanayım? Bir de ikisi de aynı altyapıyı kullanıyor diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten ping değerlerim o kadar kötü ki internet hızını düşünemiyorum bile 90 100 ping oynadıgım oyunlarda en ideali oluyor ve sık sık 200 300 1000 2000 gibi saçmalıklarla baş etmek zorunda kaldığım çok oluyor çekilecek çile değil
Ben SuperOnline'da iken Valorantta 30 küsür ping alıyordum TurkNet'te ortalama 20 alıyorum. Yani altyapınızda bir sorun yoksa TurkNet'e geçmek sorununuza muhtemelen çözün olacaktır. Altyapınız sorunluysa yapacak pek bir şeyiniz yok ancak TurkNet taahütsüz olduğundan istediğiniz zaman başka bir İSS'ye geçmeniz mümkün.

Ping olayı Wi-Fi ve kablolu bağlantıda çok fark ediyor.
Fiber bağlantının Kağıt üzerinde Ping süresinin düşük olması gerekiyor.
Pop noktası sayısı Ping süresini etkileyen bir sebep.
En doğru ölçüm için VDSL bağlantı kullanan bir komşunuzdan ölçüm yapmak olacaktır.

İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet alt yapınızı sorgulayınız.(Fiyat Link de mevcut.)
TurkNet alt yapınızın desteklediği değerleri verebilir.
Alt yapının desteklediği Max değerleri veriyor. Tek paketi var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ping olayı Wi-Fi ve kablolu bağlantıda çok fark ediyor.
Fiber bağlantının Kağıt üzerinde Ping süresinin düşük olması gerekiyor.
Pop noktası sayısı Ping süresini etkileyen bir sebep.
En doğru ölçüm için VDSL bağlantı kullanan bir komşunuzdan ölçüm yapmak olacaktır.

İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet alt yapınızı sorgulayınız.(Fiyat Link de mevcut.)
TurkNet alt yapınızın desteklediği değerleri verebilir.
Alt yapının desteklediği Max değerleri veriyor. Tek paketi var.
etkiliyodur kesinlikle ama ben aynı sağlayıcıdan aynı interneti çok daha iyi kullandığım oldu aynı şekilde wifi bağlantı ile yani ama şuan rezil bir durumda uzun bir süredirde böyle ping konusunda

Technopat Haberler

Geri
Yukarı