İnternet bağlantı hızındaki dengesizlik nasıl çözülür?

Bloody25

Megapat
Daha fazla  
İnternetim anlık olarak hızı düşüyor ve yükseliyor, çok enteresan ama gün içinde full olarak böyle devam ediyor. YouTube’da sorunsuz çalışıyor. Başta internet sağlayıcısında problem olduğunu düşündüm ancak Wi-Fi’da sorun yok, arkadaşımın laptopuna kablolu bağlantı yaptığımda onda da sorunsuz çalıştı. Yani büyük ihtimal sorun bende. Ancak sorunun ne olduğu hakkında en ufak fikrim yok. Ethernet kartı veya anakarttan dolayı olabilir mi? Bilgili arkadaşlar yardım edebilirse çok sevinirim.

Hocam GoodbyeDPI kullanıyor musun.

Şunları yapmayı deneyin
1-Modeminizi kapatın 5-10 saniye sonra geri açın
2-Modemin yazılımını güncelleyin
3-Modemin konumunu yükseğe ve açık bir alana yerleştirin (Tabi yapma şansınız varsa)
4-Modeme bağlı olan cihaz sayısını düşürün
5-Modeminizde 5GHz bandı mevcut ise 5GHz bandına geçiş yapın

Şunları yapmayı deneyin
3-Modemin konumunu yükseğe ve açık bir alana yerleştirin (Tabi yapma şansınız varsa)
Modem ısındığı an modemi kapatın bir 10 dakika da olsa kapalı kalsın istirahat etmeli çünkü modem ısındığı zaman modemin kapsama alanı daralır

Hocam GoodbyeDPI kullanıyor musun.
Bu vpn gibi olan şey miydi?

Şunları yapmayı deneyin

Modem ısındığı an modemi kapatın bir 10 dakika da olsa kapalı kalsın istirahat etmeli çünkü modem ısındığı zaman modemin kapsama alanı daralır
Dostum valla iki kere teknik servis geldi inceledi modemlik değil gibi sorun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı