İnternet bağlantım kötüleşti

DikizAynasi

Hectopat
Selamlar, son zamanlarda internetim aşırı kötü. Yaz aylarında rahatlıkla oyun oynayıp yayın açabildiğim internet ile (PS4) son 2 aydaki internet aşırı farklı. Hala aynı ücreti ödüyoruz ve herhangi bir paket değişimi yok. Dün gece 2 kere internet gitti ve modem arayüzünden baktığımda ise modemin kapandığı belliydi( uptime süresi 30 dakika idi). Aralık ayındaki Speedtest değerlerim (PC) 16 Download, 6 Upload iken az önce aldığım değerler şu şekilde:

Ailem Türk Telekom'u aramaya pek sıcak değil. Sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bize de aynısını yağmışlardı müşteri hizmetlerini arayınca anında çözüyorlar siz de arayabilirsiniz.(Bizim 35Mbps interneti 1 Mbps'e çekmişlerdi)

Müşteri hizmetlerini aramaktan başka çözüm arıyorsanız bazı yöntemleri deneyin. Modemi resetlemek gibi ama müşteri hizmetlerini arayın hemen çözsünler.

Sorun büyük ihtimalle Genel Ağ sağlayıcınızdan dolayı olduğu için Türk Telekom'u aramadan çözmeniz mümkün değil gibi gözüküyor. Müşteri Hizmetleri'ni aramayı deneyiniz.

Ethernet kablosu ile bağlanmayı, başka birinin bağlanmamasını ve müşteri hizmetlerini aramak gibi çözümlerin var.

Müşteri hizmetlerini arayıp sorununuzu çözmesiniz isteyin.
Allah'ım Upload Dowloand'tan yüksek. Bu günleri de mi görecektim.

Kardeşim 1 internetin yavaşsa yapılacak bir şey yok 2. bilgisayarın yavaş olup internetin hızlı olabilir. Bilgisayarını hızlandırman için çalıştır ı açıp %temp% yaz oradaki dosyaları da sil. Sonra tekrar çalıştır ı açıp sadece temp yaz ve oradaki bütün dosyaları da sil. Ve sonra tekrar çalıştır ı açıp recent yaz oradaki bütün dosyaları da sil. Ve son olarak çalıştır ı açıp %appdata% yaz ve açılan klasörde bilgisayarından sildiğin ve kullanmadığın uygulamaların isimlerini taşıyan klasörleride da sil. Sonra Denetim Masası'na giriş yap programlar>programlar ve özellikler bu yolu takip et sonra orada kullanmadığın uygulamaları sil eğer VPN kullanıyorsan onu da kapat bilgisayarın epey bir hızlanır ben yaptım bilgisayarımda neredeyse kasma yok. Bilgi işine yaradıysa ne mutlu bana

Teşekkürler Hüseyin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…