B Buğra Ilgar Centipat Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 7 18 Ocak 2020 #1 Herkese Selamlar. İnternet Cafe Sİmulatör'de müşteri çok az geliyor. Arka arkaya da girmiyorlar. Tek tek geliyor müşteriler. İlk gün öyle değildi birkaç sefer uyuduktan sonra böyle oldu. Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirm.
Herkese Selamlar. İnternet Cafe Sİmulatör'de müşteri çok az geliyor. Arka arkaya da girmiyorlar. Tek tek geliyor müşteriler. İlk gün öyle değildi birkaç sefer uyuduktan sonra böyle oldu. Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirm.
55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 18 Ocak 2020 #2 Yorumlar kötüyse etkiliyor diye biliyorum. Ayrıca internet kafe fiyatlandırmaları ile oynadıysanız o da etkiliyor. Artı 0 Eksi
Yorumlar kötüyse etkiliyor diye biliyorum. Ayrıca internet kafe fiyatlandırmaları ile oynadıysanız o da etkiliyor.
Akerfeldt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 3.929 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer İstanbul 18 Ocak 2020 #3 Ne yaptın bütün bilgisayarlara 750 Ti'mı koydun pabci açmıyor mu Artı 0 Eksi
KS KS B Buğra Ilgar Centipat Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 7 18 Ocak 2020 #4 Akerfeldt dedi: Ne yaptın bütün bilgisayarlara 750 Ti'mı koydun pabci açmıyor mu Genişletmek için tıkla... Para Yetmedi Ne yapalım 55superx dedi: Yorumlar kötüyse etkiliyor diye biliyorum. Ayrıca internet kafe fiyatlandırmaları ile oynadıysanız o da etkiliyor. Genişletmek için tıkla... Yeni kayıt açtım öyle olunca ama daha 2. günden böyle fiyatlarıda yükseltmiştim tekrar düşürdüm yine gelmeyince anlıyamadım bir türlü Artı 0 Eksi
Akerfeldt dedi: Ne yaptın bütün bilgisayarlara 750 Ti'mı koydun pabci açmıyor mu Genişletmek için tıkla... Para Yetmedi Ne yapalım 55superx dedi: Yorumlar kötüyse etkiliyor diye biliyorum. Ayrıca internet kafe fiyatlandırmaları ile oynadıysanız o da etkiliyor. Genişletmek için tıkla... Yeni kayıt açtım öyle olunca ama daha 2. günden böyle fiyatlarıda yükseltmiştim tekrar düşürdüm yine gelmeyince anlıyamadım bir türlü
BlG SMOKE Centipat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 544 Yer İstanbul 18 Ocak 2020 #5 laptop al bence.3000 tl bir tane var 5 yıldızlı. Artı 0 Eksi
Akerfeldt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 3.929 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer İstanbul 18 Ocak 2020 #6 RGB Klavye ve fare koy çoluk çocuk geliyor bak kesin müşteri çeker. Pabci mobil kur 1050Ti koy kasalara yahu. Artı 0 Eksi
RGB Klavye ve fare koy çoluk çocuk geliyor bak kesin müşteri çeker. Pabci mobil kur 1050Ti koy kasalara yahu.
BlG SMOKE Centipat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 544 Yer İstanbul 18 Ocak 2020 #7 laptop al.klavye-fare-kulaklık-kasa-monitör dahil. Artı 0 Eksi
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 18 Ocak 2020 #8 Müşterilere vuruyor musun? Eğer vuruyorsan müşteri sayısı azalır Artı 0 Eksi
Akerfeldt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 3.929 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer İstanbul 18 Ocak 2020 #9 Bazinga Physicist dedi: Müşterilere vuruyor musun? Eğer vuruyorsan müşteri sayısı azalır Genişletmek için tıkla... Masa 7 kapat lan o videoyu görüyorum seni diye vuruyor olabilir Artı 0 Eksi
Bazinga Physicist dedi: Müşterilere vuruyor musun? Eğer vuruyorsan müşteri sayısı azalır Genişletmek için tıkla... Masa 7 kapat lan o videoyu görüyorum seni diye vuruyor olabilir
BlG SMOKE Centipat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 544 Yer İstanbul 18 Ocak 2020 #10 Akerfeldt dedi: Masa 7 kapat lan o videoyu görüyorum seni diye vuruyor olabilir Genişletmek için tıkla... hocam sizin ekran kartınızda gt 9500 yazıyor. Artı 0 Eksi
Akerfeldt dedi: Masa 7 kapat lan o videoyu görüyorum seni diye vuruyor olabilir Genişletmek için tıkla... hocam sizin ekran kartınızda gt 9500 yazıyor.