İnternet Çekim Kalitem ve Hızım Sabit Değil

Yağız İPEK

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle hepinize merhaba şu sıralar yani 1 aydan beri internetimin çekim kalitesi durduk yere 2 dişe düşüyor 3 sn sonra 5 dişe çıkıyor , ayrıca hızım da birden artıp azalıyor ne oyun oynanabiliyor ne indirme yapılabiliyor. Speedtest yaptığım zaman ise sonuçlar şöyle:

Adsız.png

Ne oyun oynanıyor ne indirme yapılabiliyor derken şunu kastettim :
CS:GO ve diğer oyunlarda 20 ping ile oynarken birden 200'e çıkıyor ve 3-4 sn sonra tekrar eski haline dönüyor ve internet kesiliyor gibi oluyor. İndirme yaparken ise 250 kb ile indirirken 40'a düşüyor 2 sn sonra 250'ye çıkıyor , çözümünü yazarsanız sevinirim. Bu arada internetim TürkNet modemim ise TP-LİNK 801ND.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak modemini değiştirip Airties marka bir modem alman lazım.

2. Olarak kablolu bağlanman senin için daha iyi olacaktır. (Olabiliyorsa)

3. Olarak TurkNet iyi bir firma olabilir ama ben TTNET, SUPERONLINE VEYA DOPING tavsiye ederim.

Ve müşteri hizmetlerini arayarak hattını bi kontrol ettirmen gerek. Herhangi bir sorun var mı gibisinden.

Eski modemim airties rt-204'dü onda da kopmalar oluyordu , o yüzden buna geçtim.Kablolu bağlansam da birşey fark etmiyor. son olarak da zaten aralıkta taahütum biticek ve süperonlineye geçiceğim. Eğer istersen eski modemi takabilirim.

Rt-204 eski bir modem. Yeni olanları tercih etmenizi öneririm. Servis sağlayıcı değişincede alabileceğiniz maksimum verimi alabilirsiniz airties modemler ile.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı