Çözüldü İnternet dakikada bir kesiliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KajuBack

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Türk Telekom kullanıyoruz fakat hiç verim alamıyoruz. İnternernet 16 megabit(altyapı bu kadar destekliyor) hızda ve birkaç ay önce sorunsuz kullanıyorduk ama bir anda internet kesilmeye başladı. İlk başlarda olabilir diye çok kafaya takmadık ama interneti kullanamaz olduk. Bir oyun yüklemeye çalışıyorum 2dk da bir internet kopuyor geri gelincede 16 megabitin sadece 200KB hızıyla oyunu indirmeye çalışıp 2dk sonra geri kopuyor. Müşteri hizmetlerine durumu birçok kez anlattık ama hep aynı şeyler diyorlar. Söylenene göre 1 ay sonra sorun çözülecekmiş ama bu sürede para ödemeye devam ediyoruz. 1 Ayda çok uzun süre ve çözüleceğini sanmıyorum. Müşteri hizmetleri takmıyor bizi. Başka nere durumu anlatıp sorunu çözebiliriz acaba?

Çözüm
Böyle mi hocam.

Hocam gürültü marjın çok düşük şu anda yani bacak değerlerin düşük. Baştan sonra sokaktaki panodan bina içinde regletten, daire içindeki kablodan olabilir adım adım denenmesi gerekiyor. Santral mesafende tabii bu duruma büyük etki ediyor. Eğer zayıf akım bilgin yok ise TT tarafından çözülmesi gerekiyor.

Dosya Ekleri

• resim_2025-03-25_135724219.png
    resim_2025-03-25_135724219.png
    9,4 KB · Görüntüleme: 51
Bağlantı stabilitesi testi yapın ve Modeminizin bağlantı stabilitesini test edin. Modem yazılımını güncelleyebilir, bağlantı tipinizi kontrol edebilir ve kablo bağlantılarınızı sağlamlaştırabilirsiniz. Modem donanımını ya da yazılımını güncelleyerek olası teknik hataları azaltabilirsiniz hocam.

Bağlantı stabilitesi testi yapın ve modeminizin bağlantı stabilitesini test edin. Modem yazılımını güncelleyebilir, bağlantı tipinizi kontrol edebilir ve kablo bağlantılarınızı sağlamlaştırabilirsiniz. Modem donanımını ya da yazılımını güncelleyerek olası teknik hataları azaltabilirsiniz hocam.

Hocam bu durumu superonlıne da yaşadık çözümü gerçekten değiştirerek çözdük ilgilenen yok hızınız iyi kutunuz sağlam dediler hep.
Türksata geçtik gençleştik resmen.

Twitter'da Recep Baltaş'ın birkaç gün önce fiber kablo kopması ile ilgili bir Türk Telekom tweeti vardı, onun altına çöreklenin derim. Twitter'dan darlarsanız çözüme kavuşturursunuz.

Not: Öncelikle size düşen bölümü yani bina içi kablolamanızı da kontrol etmenizi öneririm.

Böyle mi hocam.

Hocam gürültü marjın çok düşük şu anda yani bacak değerlerin düşük. Baştan sonra sokaktaki panodan bina içinde regletten, daire içindeki kablodan olabilir adım adım denenmesi gerekiyor. Santral mesafende tabii bu duruma büyük etki ediyor. Eğer zayıf akım bilgin yok ise TT tarafından çözülmesi gerekiyor.

Çözüm
Hocam bugün tt ye gitcez ordan bizim bi komşu halletmiş onunkide kesiliyormuş inşaallah bizde düzeltcez yardımlarınız için teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı