Huayra Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 949 Çözümler 7 10 Temmuz 2020 #1 Internet download Manager ömür boyu lisans satın alacaktım. Fakat lisansı satan iki tane site var, bunlardan birisinde 170 TL diğer sitede ise 139 TL. SATIN AL - Internet Download Manager Türkiye 139 TL yetkili satıcı olduğunu iddia ediyor. Internet Download Manager Registration 170 TL gerçek satıcı fakat 31 TL daha pahalı. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2020
Internet download Manager ömür boyu lisans satın alacaktım. Fakat lisansı satan iki tane site var, bunlardan birisinde 170 TL diğer sitede ise 139 TL. SATIN AL - Internet Download Manager Türkiye 139 TL yetkili satıcı olduğunu iddia ediyor. Internet Download Manager Registration 170 TL gerçek satıcı fakat 31 TL daha pahalı.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 10 Temmuz 2020 #2 Ben yetkili satıcılara güveniyorum. Bloody makrom için yetkili satıcı ile görüşmüştüm ve memnun kaldım açıkçası.
Ben yetkili satıcılara güveniyorum. Bloody makrom için yetkili satıcı ile görüşmüştüm ve memnun kaldım açıkçası.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.276 Makaleler 2 Çözümler 16 10 Temmuz 2020 #3 Internet Download Manager Registration . Daha ucuzuda bulunabilir. Hepsiburada'dan falan.
Eryd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 3.876 Makaleler 3 Çözümler 36 Yer Ankara 10 Temmuz 2020 #4 Ciddi bir indirim zamanı kendi sitesinden almıştım ömür boyu lisansı. Yetkili satıcılar da sıkıntı çıkarmaz diye düşünmekteyim.
Ciddi bir indirim zamanı kendi sitesinden almıştım ömür boyu lisansı. Yetkili satıcılar da sıkıntı çıkarmaz diye düşünmekteyim.
kemalburakozcan Centipat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 66 10 Temmuz 2020 #5 IDM'nin orijinal sitesinde hangi ülkeden alırsan al 25 dolar olarak alıyorsun. Türkiye yetkilisi özel fiyatlandırma yapmış. Türkiye yetkili satıcısından al bence sıkıntı olacağını sanmıyorum.
IDM'nin orijinal sitesinde hangi ülkeden alırsan al 25 dolar olarak alıyorsun. Türkiye yetkilisi özel fiyatlandırma yapmış. Türkiye yetkili satıcısından al bence sıkıntı olacağını sanmıyorum.