Internet Explorer'a tıklayınca Edge açılıyor

wyrath

Decapat
Katılım
6 Nisan 2022
Mesajlar
228
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Internet Explorer kullanmak istiyorum ama her açtıgımda veya bir siteye girmeye calıstıgımda Edge acılıyor. Biri anlatabilir mi? Video atmayın, kaç tane video izledim anlamadım.
 
Internet Explorer kullanmak istemenizin özel bir sebebi yoksa Internet Explorer sanki hiç çıkmamış gibi düşünün ve Edge'yi normal bir şekilde kullanmaya devam edin. Özel eski bir uygulama kullanıyorsanız ve uyumluluk sorunları varsa Edge içerisinde Internet Explorer modu var, onu kullanabilirsiniz. Normal internet kullanımı sırasında kesinlikle Internet Explorer kullanmayın.
 
@easace ya dragon city i facebooka bağladım bilgisayardan indirdim ve face hesabını değiştirebilmek için ınternet explorere giri pface hesabını kaldırmam gerek
Internet Explorer destek kesti diye biliyorum.

Buradan hiçbir şeye dokunamıyorum ama Internet Explorer'e girip face hesabını değiştirebilirsem otomatik buradan giriş yapmış şekilde oluyor.

Screenshot_10.png


@easace ya Dragon City'i Facebook'a bağladım bilgisayardan indirdim ve face hesabını değiştirebilmek için Internet Explorer'e giri pface hesabını kaldırmam gerek.

Buradan hiçbir şeye dokunamıyorum ama Internet Explorer'e girip face hesabını değiştirebilirsem otomatik buradan giriş yapmış şekilde oluyor.

Screenshot_10.png

Su boslukları dolduramıyorum tıklasamda bir şey olmuyor yani.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı