İnternet firması tavsiyesi

DaeMetha

Decapat
Superonline kullanıcısıyım ve bu Kasım 2019'dan itibaren başka bir firmaya geçiş yapmak istiyorum. Sorunum Superonline'ın Türk Telekom altyapısını kullanması. Bundan dolayı Türk telekom gelip benim yükleme hızımı 0.8 Mbitten 0.2 Mbite düşürüyor olması. Bu 4 aydır devam etmekte hiçbir mesajımı dahi kale almadılar bundan dolayı başka firmaya geçiş yapacağım. Hatta gerekirse Kasımı beklemeden taahütü bozup başka firmaya geçiş yapacağım. Elimde Speednet ve TürkNet var. Düzgün bir firma olarak başka öneriniz var mı? Beğendiğiniz firmalar TTNET ve Superonline dışında tabii ki de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen Türknet'te taahhüt de yok. Begenmezseniz iptal edebilirsiniz.

Türknet'te taahüt yok ve arkadaşınızın koduyla gelirseniz ilk ay bedava yani ücretsiz test etmek için geçebilirsiniz. Müşteri hizmetlerine çok laf eden var fakat mobil uygulaması üzerinden açtığım tüm destek kayıtları 2 saat içerisinde çözüldü. TürkNet şu siteden altyapınızı sorgulayıp karar verebilirsiniz.

Peki TürkNet'in altyapısı hangi firmaya bağlı ?
Türk Telekom altyapısı kullanılıyor tabiki. Ben 10 seneden fazladır Türknet kullanıcısıyım. Şuanda VDLS2 kullanıyorum ve 80 TL'ye sizin altyapınızın desteklediği en yüksek hızı veriyor. (55 Mbit alıyorum.) Çok fazla online oyun oynayan birisiyim, ping değerlerinden de çok memnunum. Bir sorun olunca "Online İşlem Merkezi"ne yazıyorsunuz, ilgileniyorlar. Aylardır da bir şey yazdığımı hatırlamıyorum.

Büyük ihtimal ufak sorunlar yaşadınız. Genelde Kopyala-Yapıştır cevap veriyorlar. Benim sorunumu 3 ay çözemediler. TürkNet Müşteri desteklerinin kötü olduğunu sağır sultan bile biliyor. Ama inatla her konuda savunuyorsunuz.

Müşteri ve Teknik destek sizin için önemliyse kesinlikle NetSpeed tavsiye ederim.

Yalan söylemeye gelmedim, mobil uygulama üzerinden tüm yaptığım destek kayıtları 2 saat içinde çözüldü. Bu kadar. Büyük bir sorun yaşamamış olabilirim evet. Fakat genelde firmadan nefret edenler ortalıkta yardımcı olan kimse yokmuş, hizmeti satıp devamına karışmıyorlarmış gibi lanse ediyorlar.

Konuyu açan arkadaşın faydalanması için sorunları belirtirseniz sevinirim. Açıkcası firmanın sadece müşteri kapmak için bir hattı olduğundan dolayı dediğiniz gibi hizmeti sattıktan sonra sorunlarla ilgilenmiyorlar. Hizmet odaklı çalışan bir firmanın Teknik Destek hattı olurdu. Ama müşterilerimiz kendi sorunları çözer bahanesi ile teknik destek maliyetinden kurtulmuş oldular. Siteleri üzerinden açılan destek kayıtlarının Kopyala-Yapıştır cevap alması bile haftaları buluyor. Yaşadığım kötü tecrübeler ve benzer tecrübeleri yaşayan kullanıcıların yorumlarından yola çıkarak konuşuyorum. Firmaya karşı bir karalama kampanyası yürüttüğüm yok. Ama bu firmadan hizmet alacak kullanıcıların bunları bilmesi ve buna göre karar vermesi gerektiğini düşünüyorum. Türk Telekom ve diğer internet sağlayıcılarının uçuk fiyatlarına rakip olarak çıkış yaptığından TürkNet Kahraman ilan edildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…