Boister Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #11 GoodbyeDPI kullanıyordum ama bu kesintiler başlayınca onu da sildim düzgün şekilde.
Mira_C Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 77 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #12 Boister dedi: GoodbyeDPI kullanıyordum ama bu kesintiler başlayınca onu da sildim düzgün şekilde. Genişletmek için tıkla... pcdeki ethernet soketi yada modemde diye düşünüyorum sorun, sorunu yaşayıpta sorun kaynağının modemden olduğu öğrenen çok kişi var, bundan ötürü farklı bir kasayı farklı bir modeme bağlayıp bi test edin ardından sonuçlara göre karar verin derim
Boister dedi: GoodbyeDPI kullanıyordum ama bu kesintiler başlayınca onu da sildim düzgün şekilde. Genişletmek için tıkla... pcdeki ethernet soketi yada modemde diye düşünüyorum sorun, sorunu yaşayıpta sorun kaynağının modemden olduğu öğrenen çok kişi var, bundan ötürü farklı bir kasayı farklı bir modeme bağlayıp bi test edin ardından sonuçlara göre karar verin derim