Bugün bu sorunla karşılaştım. Nedenini bilmiyorum. Ne yapmam lazım bir türlü çözemedim. IDM veya Free Download Manager gibi uygulamalar kullansam bile KB olarak indirme yapıyor.
SmokePatch Football Life: Download the latest version free for PC. updated rosters and content, enhanced graphics, and simulation gameplay.
www.pessmokepatch.com
Hocam bu linkteki partları indiriyorum. PES 2021 için biliyorsunuzdur. İlk 7 part sıkıntısız geçti dün hızlı indirdim. Bugünde devamını getirmek için indirmeye başladım ama 100KB falan indiriyordu. Zaten IDM ile birazcık arttı.
Ping 3.
SmokePatch Football Life: Download the latest version free for PC. updated rosters and content, enhanced graphics, and simulation gameplay.
www.pessmokepatch.com
Hocam bu linkteki partları indiriyorum. PES 2021 için biliyorsunuzdur. İlk 7 part sıkıntısız geçti dün hızlı indirdim. Bugünde devamını getirmek için indirmeye başladım ama 100KB falan indiriyordu. Zaten IDM ile birazcık arttı. Eki Görüntüle 2596894
Ping 3.
Hocam internet hızınız gayet makul bu eğer farklı bir şey indirirken problem yaşamıyor iseniz bu şunu gösterir site içerisindeki gönderim hızı sınırlıdır o dosyalar için veya teknik bir problem vardır ondan dolayı yavaş iniyordur. Ne kadar IDM hızı arttırıyor olsa da indirme/yükleme sınırlaması getirilmiş sitelerden veya programlardan indirme yapar iken o limite tabii olur.
Hocam internet hızınız gayet makul bu eğer farklı bir şey indirirken problem yaşamıyor iseniz bu şunu gösterir site içerisindeki gönderim hızı sınırlıdır o dosyalar için veya teknik bir problem vardır ondan dolayı yavaş iniyordur. Ne kadar IDM hızı arttırıyor olsa da indirme/yükleme sınırlaması getirilmiş sitelerden veya programlardan indirme yapar iken o limite tabii olur.
Siz bu problemi yaşamaya devam ederseniz yine de aklınızda bulunsun (Windows 10 için anlatacağım) ayarlardan "ağ ve internet ayarlarını"
Açınız oradan kullandığınız internetin üzerine basıp "özellikler" yerine tıklayınız.
Buraya geldikten sonra tarifeli bağlantı açık ise kapatınız ağ profilinizi ortaktan özele çekiniz. Az da olsa hız artışını yakalarsınız.
Ben şu an telefondan bağladığım için interneti bende ortak eğer lan üzerinden bağlı iseniz veya kablosuz iseniz açmanızı öneririm (sadece ev ortamında tavsiye ediyorum).